Alla inlägg under juni 2009

Av Göran - 1 juni 2009 22:33

Jodå, jag VET att sångtiteln lyder "Sunday, bloody sunday" men jag tar mig friheten att travestera den lite. Än en gång en måndag i sann "Katten-Gustaf-anda"!

Slit och släp säger Anders Nyströms figur Svensson i Hedebyborna titt som tätt (fast han aldrig åstadkommer nåt vettit överhuvudtaget) och jag säger detsamma. Herreduminskapare vad man har fått öka tempot på ålderns höst. Slocknade en stund i soffan förut till och med och DÅ är jag riktigt utarbetad. Sånt händer annars möjligen en fredagkväll...

Men nu är måndagen snart slut och när jag vaknar är det tisdag - ny dag, nya möjligheter! Fast... jag misstänker att det bara blir nytt "slit och släp"!

Till min stora glädje började SVT ikväll att reprisera en av mina favoritserier. Peter Birros "Hammarkullen" som jag skrivit lite om förut.

Tittade givetvis och kände igen en del men flera av människorna hade jag glömt. Men jag tyckte fortfarande om den! En säregen blandning av mänsklig tragik och en lite svart humor. Lite märkligt också att den är 12 år gammal men ändå känns det mesta rykande aktuellt. Men framför allt liknar den inget jag sett varken förr eller senare.

De ska visst visa två serier till av Birro. "Det nya landet" och en som jag inte minns namnet på. Har dock inget minne av att ha sett nån av dem men nu ska jag nog försöka titta när de kommer.

Sommarvärme ute även idag så det blev korvar på grillen och potatissallad idag. Skönt med lättlagat när man är trött.

Imorgon skulle det visst bli sämre väder så om jag orkar så ska jag påbörja renoveringen av sonens rum med färg och tapeter. Så därför är det väl bäst att se till att få sin skönhetssömn. Godnatt med er och sov så gott!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards