Direktlänk till inlägg 8 januari 2012

Grattis på 3-årsdagen!

Av Göran - 8 januari 2012 08:41

Tänk vad tiden går! Du är tre år redan, min kära blogg! I trotsåldern har du alltid varit och lär nog fortsätta vara också. Och jag försöker sköta om dig så gott jag kan, hinner och orkar.

Ingen vet ju ännu hur gammal en blogg kan bli - det beror ju förstås på hur gammal bloggaren är när den startar och hur länge han/hon sen får leva eller ha förmågan/lusten/inspirationen att fortsätta.

Nåja, det ska vi inte bekymra oss över en dag som denna. "Det går så länge som det går" sjöngs det i nån gammal revykuplett för länge sen och det är nog samma här. Så fort jag får för mig att jag har nåt att säga och dessutom har tiden att sätta det på pränt lär det dyka upp inlägg här i en ojämn ström.

Vill sedan nån läsa det är det förstås roligt och om nån kommenterar är det ännu roligare för då har jag ju fått nån annan att reagera.

Nu är bara frågan - Hur ska detta firas på rätt sätt?

Tja, jag har redan plockat fram några bitar lax urr frysen som ska ätas till middag med kall sås på creme fraiche, röd rom och rödlök. Men eftersom jag inte hade kolla på detta med jubiléet så har jag ingen champagne hemma.

Kanske man ska testa Fred Asps version av champagne (Fred Asp är en Robert Gustafsson-figur, ni vet han med illern som heter som jag). Den var, om jag minns rätt, hembränt och samarin.

Nu är det ju bara det att jag varken har hembränt eller samarin heller så det sket sig det med. Jag får göra som Christer Lindarw och skåla i Chateau La Vache. d.v.s mjölk. Mellanmjölk för att vara riktigt svensk!

Det ser ut att bli tandläkarväder idag att döma av de gråvita skyarna ovanför så det blir nog att kura i soffan framför lite skidskytte eller vanlig längdåkning och må gott över att jag själv slipper åka skidor.

Ha nu en härlig söndag, vördade ordbrukare, i Månsbo, Allerum, Skärplinge och Masthugget. Ta vara på denna dag för den kommer inte tillbaka vilket med all sannolikhet jag gör. Förr eller senare!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Onsdag 27 mars 19:23

Måndagen och tisdagen liksom bara försvann. Och snart har väl även onsdagen följt i deras spår. Det grämer mig en aning att när jag nu äntligen hittade ett sätt att se all ishockey i hela Europa och även i Nordamerika helt gratis så är favortlaget ut...

Av Göran - Tisdag 26 mars 09:50

God Tisdagförmiddag på er, kära ordbrukare! Den här dagen började  tidigt. Redan halv fem vaknade jag utan att kunna somna om. Låg dock kvar ändå i en halvtimme innan naturen krävde uppstigning. En dusch och en kopp kaffe och sen byta lakan i sänge...

Av Göran - Fredag 22 mars 11:29

Nu är han äntligen här, mitt allra första barnbarn! Han skulle ju ha kommit igår egentligen men han tog sån tid på sig att det hann bli fredag. Lik sin pappa är han och givevis det mest fantastiska barn som någonsin fötts! Precis som ALLA barn både f...

Av Göran - Torsdag 21 mars 11:42

Jamen, det har ju liksom bllvit lite av en tradition att jag lägger ut "21/3" av och med Dan Hylander och Raj Montana Band när datumet infaller. Den har passerat 40-stecket och Dan själv fyller sjuttio i år om jag inte minns fel. Men både han och låt...

Av Göran - Onsdag 20 mars 14:15

Det där med att åka kollektivt kanske inte är så dumt i alla fall! Imorse efter duschen kände jag hur tjockt mitt hår började bli och grämde mig lite över att jag f.n har lånat ut bilen till yngstingen. Men han behöver den ju mycket mer än jag för at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards