Direktlänk till inlägg 30 mars 2013

Farväl elitserien

Av Göran - 30 mars 2013 11:11

Så var äventyret över. Mitt hjärtas rödvita hjältar ramlar ur elitserien i hocky efter 13 år. Och det kanske dröjer lika länge till innan de tar sig tillbaka. Om de alls gör det!

Jo, jag vet att det låter pesimistiskt men tyvärr är det nog så att frågan är om man ens överlever som förening. Det är ekonomiska felbeslut för kanske 7-8 år sen som ligger till grund för det läga man idag befinner sig i.

Så nu är det Sundsvall Dragons som försvarar distriktets heder och ära när det gäller lagsporter. Och visst tycker jag väl att det är roligt om det går bra för dem. Men den där korgbollen, som min lågstadiefröken kallade det, har aldrig ritkigt slagit rot hos mig trots att det väl är den sport när man får se flest mål.

Nåja, vi har ju Granlo BK också som spelar i innebandyns högsta serie men det är samma med innebandy som med basket. Det är rätt kul att spela det på gräsrotsnivå men inte lika skoj att titta på.

Över är också min tid som hundvakt. Mysteriet med hur hon kunde bli utestängd på balkongen löstes med logkens hjälp, det var sonen som inte stängt dörren bättre än att hon kunde ta sig ut och sedan hade hon själv lyckats knuffa till dörren så den stängdes. Så Terry Evans m.fl kan slappna av - ni behöver inte komma hit!

Påskvädrets gudar visar sig från sin allra bästa sida idag och inom en snar framtid ska jag ge mig iväg ut och ta en promenad i solskenet FAST jag inte måste för jyckens skull.

Stora delar av nämnda jycke ligger föresten och dräller runt hela lägenheten trots att jag dammsög lägenheten så sent som för två dagar sen. Hon släppte vinterpäls just nu och det tog henne bara ett par timmar att skapa drivor av ratade pälsrester. Så efter promenaden måste jag nog ta en svängom med snabeldraken också.

Byta påse i den kanske jag också mäste med tanke på vilka mängder hundhår dem har fått dra i sig under de senaste två veckorna. Sen ska jag väl få ihop nåt som kan kallas middag också men längre än så sträcker sig inte verksamhetsplanen för denna påskafton. Något påskägg lär jag inte få men det gör inget. Jag är så nöjd med den flaska Johny Walker Red Label som blev min belöning för hundvaktandet.

Och kanske unnar jag mig en slurk eller två ur den eller annan flaska framför dumburken då kvällen smugit sig på oss. Det får vi se då, nu ska jag ut i solskenet!

Därmed tillönskas ordbrukarna en glad och trevlig påsk i Krokom, Vessigebro, Dannemora och Smygehuk.

Vi ses. När andan faller på...

 
 
Gubbfan

Gubbfan

4 april 2013 18:03

Snabeldraken :-)

Han har läst om Ludde Lump och Greta Garn för barnen ser jag.
En av de bättre barnböckerna egentligen. Ungarna fick en mer positiv inställning till dammet och skiten.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Måndag 18 mars 06:46

Så var det över då! För den här gången. Slutfarmat och avgjort. Och när det nu var som det var är jag väl rätt nöjd att det blev som det blev. Jag var inte särskilt imponerad av någon av finalisterna i förväg men vinnaren var abslout den jag var mi...

Av Göran - Fredag 15 mars 10:16

Idag är en minnesdag för mig. Idag är det åtta år sedan jag och Madame Citroen blev ett par. Visst gnisslade det lite i början med en kupéfläkt som inte funkade och krävde flera reparationer plus bråk med bilfirman som krånglade lite. Men de gav me...

Av Göran - Torsdag 14 mars 10:50

Vet att jag verkat negativ i flera av mina senaste inlägg men det kan inte hjälpas. För en vecka sen skrev jag om domen mot föräldrarna som tvingat sitt lilla barn att dricka ättika som förstörde hennes magsäck så den måste opereras bort. Åtta års ...

Av Göran - Onsdag 13 mars 20:13

Jomen visst gör det ju det! Börjar dra ihop sig som rubriken lyder idag. Kollar på kvällens Farmen och som jag trodde valde Pehr Tim till förstekämpe.  Det var också min första tanke då vi fick veta att han skulle göra ett kämpeval idag.Då fick han...

Av Göran - Tisdag 12 mars 21:57

Det är år 2024 i år. Kan ni tänka er att det redan är trettio år sedan Sverige tog VM-brons i fotbolls-VM i USA? Och, förstås lika länge sedan vi sjöng och jublade till GES hitlåt, "När vi gräver gukd i USA" Eller att det är femtio år sedan ABBA ...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards