Direktlänk till inlägg 24 juni 2017

Midsommar slut

Av Göran - 24 juni 2017 20:40

Den moderate politikern Kahin Ahmed har skrivit i em debattartikel att Jimmie Åkesson inte är välkommen i "våra förorter" Detta föranledde sedan SD;s partisekreterare att skriva på Facebook att; "...Och du är inte välkommen i Sverige, Kahin Ahmed". 

På samma gång hävdar SD fortfarande att de inte är rasister, att de har nolltolerans mot rasism i sitt partiprogram. Det är lika absurt som att påstå att ingen älg, räv eller björn någonsin har skitit i en skog.

Ändå är det ju just precis såna uttalanden som är rasismen omkring oss i vardagen. Idag! IDAG, kära ordbrukare!
Det händer här och nu! Ideligen, vareviga dag!

Jag vet eftersom två av medlemmarna av min familj drabbas av den dagligdags. Av människor som skriker kinesjävel efter dem. Inte bara skinnskallar utan vanliga "svennar" som anser sig ha större rätt att vistas här än de.

Kahin AHmed har varit här i 26 år. Den 14/7 har min äldste son varit i Sverige i 25, han kom hit som tremånaders bebis.

Så han har antagligen ännu mindre rätt till svenskheten än Ahmed enligt Jomshofs sättt att se på saken.

Rickard Jomshof, alltså! Partisekreterare hos partiet med nolltolerans mot rasism. En av deras innersta krets.

Hand upp! Alla som tror på SD;s nolltolerans. Hand upp, alla som betraktar dem som ett antirasistiskt parti!

Någon...?

Ingen???

Är jag elak bara? Är det jag som klistrar på dem en stämpel de inte förtjänar? Visa mig det då, säger jag! Visa mig ETT enda exempel där ni tagit invandrare, muslimer eller judar för den delen i försvar mot rasister.

Snälla rara svenska folk, oavsett var ni är födda eller vilken religion ni bekänner er till - hjälp mig att visa massorna vilken jättebluff de håller på att ta till sig. Jo, för SD växer för varje dag. Fler och fler sympatiserar med dem men kanske utan att veta VAD de sympatiserar med. 

Låt oss börja med att kalla saker vid deras rätta namn. En orm är en orm, en ros är en ros och en rasist är en rasist.

Stå för något åtminstone, nynazister, nyfascister och nyrasister! Säg som det är för omväxlings skull att ni är just nyrasister och vill kasta ut alla som inte är blonda och blåögda. Att ni skiter i varför de kommit hit och vill bli av med både judar, muslimer, asiater och mörkhyade! 

Jag blir förbannad när jag läser inlägg som Rickard Jomshofs. Men än mer förbannad blir jag när jag sedan ser att hans parti fortsätter att växa TROTS den uppenbara rasismen.

Då blir jag uppriktigt orolig för människorna som jag älskar. I det land jag också älskar. Men till skillnad från dem är beredd och villig att dela med mig av mitt älskade land till sämre ställda människor från andra delar av världen.

Som behöver vår hjälp och vårt beskydd från krigets fasor. Vart har empatin tagit vägen? Nog har vi råd att skydda de som söker vår hjälp mot förföljelse och dödsdomar som ibland bara beror på var de är födda!

Det är för mig obegripligt att folk inte verkar genomskåda SD och se vad de verkligen är. Jodå, jag VET att många av deras väljare verkligen delar deras sanna värderingar men även icke-rasister börjar ju gilla dem nu.

Vart tog vår förmåga till kristiskt tänkande vägen?

Har de lyckats indoktrinera oss alla nu att det de kallar PK-media (AB, Expressen, DN, SR och SVT m.fl) bara finns till för att fylla oss med lögner? Då blir jag riktigt, riktigt orolig.

För varför skulle plötsligt Avpixlat, Nya tider och liknande vara de som står för den enda sanningen? 

Tänk själva, kära ordbrukare! Tänk själva! Jag är säker på att ni kan det och att ni också kan genomskåda bluffen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Fredag 19 april 17:57

Jaha! Så var det fredag igen då! Till glädje för alla skolbarn och vuxna med dagtidsjobb. För skiftarbetare och pensionärer spelar ju dagarnas namn inte så stor roll. Numera är det ju inget som hindrar att man åker och storhandlar på en söndag hell...

Av Göran - Onsdag 17 april 10:45


Mitt lilla barnbarn slutar inte att fascinera mig. Igår var jag hemma hos exet på middag med dotter och mågämnet samt vår yngste son. När vi hade ätit klart satt lille Luis i sin pappas famn mitt emot mig vid bordet. Då plötlsigt fick vi ögonkontak...

Av Göran - Tisdag 16 april 12:28

Har ni tänkt på att kungen har namnsdag idag igen?  Nej det är varken Carl, Gustaf, Folke eller Hubertus i almanackan. Men det är... DEN SEXTONDE!!! Jodå, jag vet att jag skrivit den förut en gång men eftersom jag kom på det så återanvänder jag d...

Av Göran - Måndag 15 april 18:46

  Så har jag då äntligen fått träffa mitt allra första barnbarn. Min vackre dotterson Luis i sin bilbarnstol på golvet i mitt kök. De anlände i eftermiddags, de nyblivna föräldrarna med sitt lilla underverk. Och nu har jag fått hålla honom, snif...

Av Göran - Lördag 13 april 08:50

Facebook kan vara roligt ibland och har jag inget bättre för mig kan jag ju alltid fördriva tiden med att spela Quiz Planet, frågesportspelet där man kan spela med sina nätvänner och tävla i kunskap. Eller kanske snarare en blandning av tur och kunsk...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards