Direktlänk till inlägg 24 juni 2017

Midsommar slut

Av Göran - 24 juni 2017 20:40

Den moderate politikern Kahin Ahmed har skrivit i em debattartikel att Jimmie Åkesson inte är välkommen i "våra förorter" Detta föranledde sedan SD;s partisekreterare att skriva på Facebook att; "...Och du är inte välkommen i Sverige, Kahin Ahmed". 

På samma gång hävdar SD fortfarande att de inte är rasister, att de har nolltolerans mot rasism i sitt partiprogram. Det är lika absurt som att påstå att ingen älg, räv eller björn någonsin har skitit i en skog.

Ändå är det ju just precis såna uttalanden som är rasismen omkring oss i vardagen. Idag! IDAG, kära ordbrukare!
Det händer här och nu! Ideligen, vareviga dag!

Jag vet eftersom två av medlemmarna av min familj drabbas av den dagligdags. Av människor som skriker kinesjävel efter dem. Inte bara skinnskallar utan vanliga "svennar" som anser sig ha större rätt att vistas här än de.

Kahin AHmed har varit här i 26 år. Den 14/7 har min äldste son varit i Sverige i 25, han kom hit som tremånaders bebis.

Så han har antagligen ännu mindre rätt till svenskheten än Ahmed enligt Jomshofs sättt att se på saken.

Rickard Jomshof, alltså! Partisekreterare hos partiet med nolltolerans mot rasism. En av deras innersta krets.

Hand upp! Alla som tror på SD;s nolltolerans. Hand upp, alla som betraktar dem som ett antirasistiskt parti!

Någon...?

Ingen???

Är jag elak bara? Är det jag som klistrar på dem en stämpel de inte förtjänar? Visa mig det då, säger jag! Visa mig ETT enda exempel där ni tagit invandrare, muslimer eller judar för den delen i försvar mot rasister.

Snälla rara svenska folk, oavsett var ni är födda eller vilken religion ni bekänner er till - hjälp mig att visa massorna vilken jättebluff de håller på att ta till sig. Jo, för SD växer för varje dag. Fler och fler sympatiserar med dem men kanske utan att veta VAD de sympatiserar med. 

Låt oss börja med att kalla saker vid deras rätta namn. En orm är en orm, en ros är en ros och en rasist är en rasist.

Stå för något åtminstone, nynazister, nyfascister och nyrasister! Säg som det är för omväxlings skull att ni är just nyrasister och vill kasta ut alla som inte är blonda och blåögda. Att ni skiter i varför de kommit hit och vill bli av med både judar, muslimer, asiater och mörkhyade! 

Jag blir förbannad när jag läser inlägg som Rickard Jomshofs. Men än mer förbannad blir jag när jag sedan ser att hans parti fortsätter att växa TROTS den uppenbara rasismen.

Då blir jag uppriktigt orolig för människorna som jag älskar. I det land jag också älskar. Men till skillnad från dem är beredd och villig att dela med mig av mitt älskade land till sämre ställda människor från andra delar av världen.

Som behöver vår hjälp och vårt beskydd från krigets fasor. Vart har empatin tagit vägen? Nog har vi råd att skydda de som söker vår hjälp mot förföljelse och dödsdomar som ibland bara beror på var de är födda!

Det är för mig obegripligt att folk inte verkar genomskåda SD och se vad de verkligen är. Jodå, jag VET att många av deras väljare verkligen delar deras sanna värderingar men även icke-rasister börjar ju gilla dem nu.

Vart tog vår förmåga till kristiskt tänkande vägen?

Har de lyckats indoktrinera oss alla nu att det de kallar PK-media (AB, Expressen, DN, SR och SVT m.fl) bara finns till för att fylla oss med lögner? Då blir jag riktigt, riktigt orolig.

För varför skulle plötsligt Avpixlat, Nya tider och liknande vara de som står för den enda sanningen? 

Tänk själva, kära ordbrukare! Tänk själva! Jag är säker på att ni kan det och att ni också kan genomskåda bluffen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Tisdag 3 dec 21:50

Har just lämnat TV-soffan efter att ha svettats och lidit i tre perioder. Det skilde nio poäng mellan Timrå och Vita Hästen från Norrköping inför kvällens drabbning, nu skiljer det tolv. Men skillnaderna på isen var marginella och om något lag stundt...

Av Göran - Söndag 1 dec 18:43

Nu har skåningarna runt Kristianstad bevisat att det finns lika dumt folk där som här. Efter förra matchen, lagen emellan, utsattes ju deras buss för stenkastning av någon eller några inteligensbefriade individer. Idag har lagen mötts igen nere i S...

Av Göran - Fredag 29 nov 21:40

Idag har jag, på min arbetsgivares bekostnad, käkat tapas för första gången i mitt liv. En intressant upplevelse! För dig som kanske inte har en aning om vad tapas är så kan jag berätta att det är en spansk företeelse där man beställer flera olika ...

Av Göran - Torsdag 28 nov 20:59

Idag har vi äntligen fått lite snö här på Sveriges midja. Marken är vit och det blev genast mycket ljusare ute. Jag var till mitt närmaste Willys för några timmar sedan och det var en helt annan sak att köra dit jämfört med förra gången då jag fick k...

Av Göran - Tisdag 26 nov 18:32

Eftersom jag var ledig igår hade jag liksom måndag i huvudet hela förmiddagen idag. Vi niokaffet kommenterade jag att det var besynnerligt att ingen av de stora produktonsavdelningarna kört ner sin grå låda till oss. De har varsin gigantisk plastback...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tankar och betraktelser från en amatörfilosof med Blogkeen
Följ Tankar och betraktelser från en amatörfilosof med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se