Direktlänk till inlägg 2 oktober 2017

Tillbaks till grottekvarnen

Av Göran - 2 oktober 2017 21:46

Ekorhjulet rullar vidare. Och vi springer i det. Ibland är "makterna" framme och petar med sitt väldiga finger för att se om vi klarar av att springa lite fortare. Ibland klarar vi av det men rätt som det är slår vi bakut och får försöka hoppa på igen i farten. 

Jamen, det är kanske höstmörkret som letar sig in i själen på mig och får mig att sucka och oja mig. Har hjälpt sonen att flytta i helgen och litegrand även idag. Så imorse när jag vaknade tog det emot på ett antal ställen i kroppen. Antagligen latmasken som protesterade. Men bara jag kom på fötter och hade linkat runt lite så återvände livet åtminstone någorlunda till en sliten gammal arbetarkropp.

Inte ens giffarna, som sett så lovande ut ett tag nu, skänker någon tröst i gråvädret. Som tur var åkte jag inte in till stan och betalade för att se dem förnedras av Djurgården. Och till alla fans av Östersunds FK kan jag meddela att makterna nu har straffat GIF för den feldömda straffen mot er i somras. Dubbelt upp dessutom för även i förra matchen fick de en straff emot sig som var ytterst tveksam.

Tveksam var dock icke ordet om Djurgårdens straffspark igår. Jodå, DIF-spelaren ramlade i straffområdet och han ramlade över Erik Larssons ben. Dessa ben spelade dock 100 % på bollen och Djurgpårdaren ramlade bara för att han valde att ramla. Vilket antagligen även jag själv hade gjort i samma situation.

Men domaren flöjtade omgående i pipan opch pekade myndigt på straffpunkten.

GIF började annars ganska bra och hade Peter Wilson satt sitt friläge i första halvlek kanske det hade blivit en annan match. Än en gång gladdes jag också åt Bataneros träffsäkra passningsfötter som oftast träffade stortån på mottagaren även på långt avstånd. Den mannen kommer att bli mer och mer viktig för Sundsvallsgiffarna så länge han nu stannar kvar. Kanske tur att det blir ett litet uppehåll för landslagsspel nu så GIF får chansen att slicka sina sår och hitta vägar till de poäng som behövs för att spela allsvenskt även nästa år.

Imorgon är det, som sagt, arbetsdag igen. Och eftersom jag inte jobbade sista natten före friveckan har jag inte den blekaste aning om vad det kan tänkas stå i arbetsschemat för imorgon. Med lite tur blir jag tilldelad en gaffeltruck och då vet jag ganska väl hur dagen blir.

Men det står, som sagt, skrivet i stjärnorna. Och vem kan se vad som står skrivet där i det här vädret? Det har regnat och blåst småspik hela dagen och det håller i sig ännu.

Och Trump sitter kvar... Kan någon människa förstå varför?

 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

6 oktober 2017 19:06

Nog blir man lite less när det är så här grått hela tiden. Jag har i alla fall börjat med vattengympan och nog känns det att man inte rört på dom musklerna på hela sommaren. Någon simning har det ju inte blivit. Ingen svamp har det blivit heller. Det är väldigt lätt att räkna upp vad som inte blivit den här sommaren.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Fredag 19 april 17:57

Jaha! Så var det fredag igen då! Till glädje för alla skolbarn och vuxna med dagtidsjobb. För skiftarbetare och pensionärer spelar ju dagarnas namn inte så stor roll. Numera är det ju inget som hindrar att man åker och storhandlar på en söndag hell...

Av Göran - Onsdag 17 april 10:45


Mitt lilla barnbarn slutar inte att fascinera mig. Igår var jag hemma hos exet på middag med dotter och mågämnet samt vår yngste son. När vi hade ätit klart satt lille Luis i sin pappas famn mitt emot mig vid bordet. Då plötlsigt fick vi ögonkontak...

Av Göran - Tisdag 16 april 12:28

Har ni tänkt på att kungen har namnsdag idag igen?  Nej det är varken Carl, Gustaf, Folke eller Hubertus i almanackan. Men det är... DEN SEXTONDE!!! Jodå, jag vet att jag skrivit den förut en gång men eftersom jag kom på det så återanvänder jag d...

Av Göran - Måndag 15 april 18:46

  Så har jag då äntligen fått träffa mitt allra första barnbarn. Min vackre dotterson Luis i sin bilbarnstol på golvet i mitt kök. De anlände i eftermiddags, de nyblivna föräldrarna med sitt lilla underverk. Och nu har jag fått hålla honom, snif...

Av Göran - Lördag 13 april 08:50

Facebook kan vara roligt ibland och har jag inget bättre för mig kan jag ju alltid fördriva tiden med att spela Quiz Planet, frågesportspelet där man kan spela med sina nätvänner och tävla i kunskap. Eller kanske snarare en blandning av tur och kunsk...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards