Direktlänk till inlägg 7 juli 2024

Nej, det sket sig! IGEN!!!

Av Göran - Söndag 7 juli 13:19

Skrev lite om Murphy igår. Och den där "lagen" han instiftade om att om nåt KAN jävlas som kommer det att göra det.

Idag vet jag att jag då underskattade Murphy och hans makt.

För det där som jag var så säker på att jag kunde lita på rann också ut i sanden. Det blidde ingen surströmming!
Fast man kanske inte kan skylla på Murphy ändå för anledningen är att hon som brukar styra upp allt och organisera dessa fester vaknade imorse med täppta andningsorgan och feber.

Själv är jag väl ungefär så frisk som jag kab vara så jag borde väl inte beklaga mig. Det är ju hon som är sjuk och inte jag. Men det känns ändå som om nästan allt går emot mig just nu.

Alltså inte nog med förseningen av pengarna utan nu blev jag alltså även blåst på dagens glädjeämne!

Nåja, det är väl bara att bryta ihop och gå vidare. Det finns många på jorden som gladeligen skulle byta bort sina bekymmer mot mina om de kunde. Även om det är en ganska klen tröst...

Och precis som med skatteåterbetalningen så har jag ju den där surströmmingsmiddagen kvar att se fram emot. Det är kanske så man måste försöka tänka för att bli lite gladare.

Vädret här på Sveriges midja ger heller inget upphov till några glädjeyttringar. Det har regnat hela natten och nu är det visserligen uppehåll men molntäcket och dimman är kompakta så man stannar gärna inne idag.

Dock blir jag nog tvungen att försöka låna upp några hundralappar för det är rätt mycket som börjar ta slut här hemma och jag kan nog inte räkna med skattepengar förrän tidigast onsdag.

Mjölk och ägg kan man förstås vara utan i några dagar utan att skadas. Men det är värre med toapapper där jag öppnade sista rullen imorse. Och sista snusdosan kommer att ta slut ikväll eller imorgon bitti så det behövs också.

Men det löser sig tack vare goda vänner som är hjälpsamma och generösa.

Hoppas att mina kära ordbrukare är gladare än jag denna söndag. Ska ropa hit Thea och ta upp henne i famnen en stund så känns det säkert lite bättre sen.

Fortsatt fin söndag önskar jag därmed till er alla och hoppas jag är lite mer uppåt nästa gång!

Vi ses!


 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

Tisdag 9 juli 09:20

Ja du, det blir sällan som man tänkt. Du tänkte på surströmmingsfest och jag tänkte på en härlig danskväll då jag åter igen fick snurra runt på dansgolvet och njuta men det blev att sitta hemma med en skadat hälsena och känna på hur ont det kan vara. Skit säger jag. Nåja här är det skitväder också och inatt har det varit bara 4 grader och det blåser isvindar från fjällen.

http://skogsnuvan.bloggplatsen.se

 
Pinkozzy

Pinkozzy

Onsdag 10 juli 09:50

Nja, nu säger jag emot. För det första skulle det aldrig falla mig in att äta surströmming. Nej, jag skulle inte ens nedlåta mig till att äta elände om jag var utan mat i 14 dagar och ryssen hade invaderat Sverige.
Sen har vi det där med pengar. Som tur är jag, p g a skapliga affärer genom åren inte så fattig att jag måste äta rutten fisk och snusar har jag som tur slutat med. Å andra sidan vet jag inget om dina in och utgifter.

http://Pinkozzy.bloggplatsen.se

Göran

Onsdag 10 juli 11:15

"Smaken är som baken - Den går i vågor!", brukar min gode vän säga. Personligen kan jag inte äta fiskbullar och endast med mycket vilja och beslutsamhet kan jag tvinga i mig leverstuvning. Men det är ju så att det som smakar bra i den enes mun är vidrigt i nån annans.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Fredag 19 juli 12:36

Åkesson (Ja, jag menar Jimmie) har hittat på ett nytt ledord som han gärna använder så fort han får chansen. Det var strax efter att reportaget i TV4 om SD;s "Trollfabriker" sändes som han, eller nån påhittig rådgivare kom på och började kalla de p...

Av Göran - Torsdag 18 juli 10:21

"Är´n´t e kônstut...?" Hur ens smak kan förändras genom lovet, tänker jag på än en gång. En liten parallell till ina tankar om allsången häromdagen. Mästerverket jag bjuder på ovan har nästan 40 år på nacken och när plattan den ingick i kom hade...

Av Göran - Onsdag 17 juli 20:53

Jamen, vod tror ni om det här med Trumpen??? Blev han beskjuten på riktigt eller hade han en blodampull i handen som han krossade mot sitt öra??? I den bästa av världar hade jag självklart tagit attacken mot Donald Trump på fullaste allvar och förd...

Av Göran - Onsdag 17 juli 07:05

"Är´nte kônstut"...? Vad då? Jo, det där med Allsången på Skansen. Hur man kan ändra åsikt genom ett liv, menar jag. När programmet startade var det Bosse Larsson som ledde det och då tittade man väl ibland eftersom man inte hade så mycket att välj...

Av Göran - Måndag 15 juli 18:36

Måndag igen! Bästa dagen! Då en helt ny vecka ligger utfläkt framför oss som en... Ja, som en ny vecka, förstås! Men allt är ju inte nytt. Telefonköerna hos Skatteverket är lika långa som förra veckan och alla andra veckor i ganska många år. Förs...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards