Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Göran - 11 januari 2010 22:49

Ikväll gjorde jag och yngstingen nåt ovanligt- vi gick på bio! Och såg det storslagna fantasyäventyret "Avatar".

När man ser såna filmer förstår man precis hur de menar, de där som alltid tjatar om att film är bäst på bio. Att se en sån film på 32-tummaren i mitt vardagsrum skulle nog kännas lite fjuttigt när man vet hur det kan se ut. Och hur det kan LÅTA för ljudet är ju också en del av upplevelsen.

Som story betraktat är det väl egentligen inget märkvärdigt. Det är sådär vanligt amerikanskt förutsägbart.... Typ: Pojke möter flicka (låt vara att hon är utomjording på en annan planet men ändå). de blir kära och räddar världen mot alla odds. Hennes värld, alltså för i den framtid där filmen utspelas har vår gamla kära Tellus närmast dött av miljöförstöringen.

Nej, behållningen av denna bautalånga film är mer scenerierna med bl.a svävande berg, fantasidjur som givetvis försöker döda hjälten i början men hjälper honom på slutet. Samt givetvis specialeffekterna. Tänk vad man kan göra med datorer nuförtiden.

Det är annat än Åsa-Nisse det, kära ordbrukare!

Av Göran - 11 januari 2010 12:23

"Vi har vår i luften flickor! Var har ni er?" Nej, såklart att det inte blir vår nu men just idag så KÄNNS det nästan så. Kvicksilvret har legat så djupt så länge att jag flera gånger kollat termometern så att det inte gått hål i den. Så idag när det bara är nån enstaka minusgrad och dessutom sol från klarblå himmel är det inte utan att man blir lite yr i kapsylen.

Ett drygt år har förflutit sen jag gjorde entré i bloggvärden och det är med det som med livet för övrigt . det går upp och ner, som man säger.

Vissa dagar har skrivklådan svämmat över medan torkan kunnat räcka i veckor också ibland. Men det är väl så det ska vara att hålla på med det här! Man skriver när man har nåt att skriva om. Eller så skriver man ändå bara för att man vill!

Som idag - jag har egentligen inte ett skit att säga med fick lust att skriva ändå. Ett slags fingrarnas tomgång på tangentbordet om man så vill.

Har ni tänkt på att det bara är lite mer än 4 månader till midsommarafton?

Ha en underbar dag, kära ordbrukare!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards