Direktlänk till inlägg 14 november 2010

Så mycket bättre

Av Göran - 14 november 2010 10:27

... Så heter det mest nytänkande i underhållningsväg som svensk TV åstadkommit på mycket länge och jag tackar TV4 för det. Har lyckats se alla avsnitt hittills.

Gårdagens var det, i mina ögon, svagaste hittills men det berodde kanske på att det var Lill-Babs som var huvudperson. Inget ont om Järvsös stolthet men man kan väl säga att hennes artistgärning inte satt några djupare spår hos mig.

Men det har väl egentligen ingen av de andra heller men ändå var DiLevas, Petters och Berghagens program roligare att se. Jag ser med spänning fram emot Pluras program men vet inte när det blir hans tur.

Succe brukar ju följas upp och jag hoppas artisterna står i kö för att få vara med. Och att TV4 vågar tänka lite utaför ramarna och inte bara väljer de där som är med i allt som innefattar "kändisar". Tänker på Körberg, Kiki Danielsson m.fl.

Jag skulle vilja se t.ex Ulf Lundell (men han skulle aldrig ställa upp), Mikael Wiehe, Ola Magnell eller Winnerbäck. Men tror knappast att nån av dem vill vara med.

Det finns dock fler och kanske lite mer folkliga artister som t.ex Björn Skifs, Robert Broberg (HAN vore väl kul att ha med i nästa omgång!?), Lill Lindfors och några hundra till som säkert gladeligen deltar.

Så mycket bättre var också vårt hockeylandslag som slagit både ryssar och tjecker de senaste dagarna och ikväll ska ta sig an arvfienden Finland. Och så mycket kan jag säga att Finland får spela riktigt bra om de ska slå oss idag!

INTE så vidare bra är däremot vädret, tycker jag. Ok att vi fått snö men det hade ju räckt med en tiondel av det som fallit sista veckan. Men det blir ju lite ljusare ute i alla fall till skillnad mot det tidigare regnslasket och beckmörkret.
På tal om Beck, föresten, så är det visst en Beckfilm som jag inte har sett ikväll. Annars repriseras ju dessa så man undrar om de inte nöter ut dem.....

Och apropå nöt så är det inte så långt till jul nu heller. Detta årliga helvete då pengarna ska kramas ur varje människa. Advent är ok för det är fint med ljusstakar och stjärnor i fönstren men julen kan jag vara utan.

Och fast jag blvit skiftarbetare igen hade jag inte turen att få jobba och tjäna pengar under helgerna utan är ledig både jul och nyår. Hmpf!!!

Se nu till att ha en fortsatt skön söndag i Aspås, Fisksätra, Örkelljunga och Sjuntorp, kära ordbrukare!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Torsdag 28 mars 13:42

Det moderna bondfångeriet börjar ta sig nya skepnader! Bara idag har jag anmält fyra annonser på FB där den ena utgav sig för att vara Youtubern och infuensern Joakim Lundell, alias Jockiboy, i en intervju hos Bianca Ingrosso. Man hör att det är ha...

Av Göran - Onsdag 27 mars 19:23

Måndagen och tisdagen liksom bara försvann. Och snart har väl även onsdagen följt i deras spår. Det grämer mig en aning att när jag nu äntligen hittade ett sätt att se all ishockey i hela Europa och även i Nordamerika helt gratis så är favortlaget ut...

Av Göran - Tisdag 26 mars 09:50

God Tisdagförmiddag på er, kära ordbrukare! Den här dagen började  tidigt. Redan halv fem vaknade jag utan att kunna somna om. Låg dock kvar ändå i en halvtimme innan naturen krävde uppstigning. En dusch och en kopp kaffe och sen byta lakan i sänge...

Av Göran - Fredag 22 mars 11:29

Nu är han äntligen här, mitt allra första barnbarn! Han skulle ju ha kommit igår egentligen men han tog sån tid på sig att det hann bli fredag. Lik sin pappa är han och givevis det mest fantastiska barn som någonsin fötts! Precis som ALLA barn både f...

Av Göran - Torsdag 21 mars 11:42

Jamen, det har ju liksom bllvit lite av en tradition att jag lägger ut "21/3" av och med Dan Hylander och Raj Montana Band när datumet infaller. Den har passerat 40-stecket och Dan själv fyller sjuttio i år om jag inte minns fel. Men både han och låt...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards