Alla inlägg den 6 juni 2015

Av Göran - 6 juni 2015 12:44

 


Denna bild togs tidigt imorse. Ja, faktiskt innan det ens blivit "tidigt"! De flesta kallar det natt när klockan är femihalvtre på morgonen. Då råkade jag se genom en skada (hål) i väggen mot vattnet att en enastående vacker soluppgång över Sundsvallsfjärden pågick utanför fabriksväggarna.


Så eftersom tid fanns just då körde jag ut den stora gula sidolastaren och tog bilden här ovan.

Min mobilkamera är inte alls dålig och jag är inte missnöjd med bilden men... Eftersom jag var där så vet jag att kameran ändå inte riktigt gör soluppgången rättvisa. I verkligheten var det ännu vackrare.

Sista natten är avklarad för denna gång och jag har sovit i ett par timmar. Men, som alltid då dygnet ska vändas tillbaka är jag trött på ett alldeles särskilt sätt. Och känner att jag knappast kommer att åstadkomma några storverk idag. Så det är skönt att det är röd dag. Något jag också tänkte då jag tog bilden - att den passade under rubriken "Röd dag". För det är ju söndag idag fast det är lördag.

Stillsamheten präglar och kommer även fortsatt att prägla nationaldagen för min del. Om en stund ska jag gå och smojsa ihop någon sorts marinad till de revbenspjäll som chefsekonomen inom mig skrockade glatt åt då jag kom över dem på min närmaste ICA-butik för endast 29:90 kr/kg igår. Det fanns bara två förpackningar kvar så jag skyndade mig att snappa åt mig båda innan någon annan gjorde det. Så det får bli middag åt mig och dotra idag plus att det kommer att bli massor över att frysa in och spara till "en regnig dag" som engelsmännen säger.

Önskar därmed mina kära ordbrukare en fortsatt underbar lördag i Skattungbyn, Motala, Limhamn och Kaunisvaara.


PS. Efter att ha kollat genom bilderna så lägger jag till en som är tagen lite tidigare och är lite skarpare.


 


Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards