Alla inlägg den 2 juli 2010

Av Göran - 2 juli 2010 19:15

Ja, en trisslott eller nån annan typ av spel får det nog bli nu för idag har jag visst flyt. Och som jag klagade och gnällde igår!

Men idag har det gått mycket bättre! Min tama husmekaniker fick en glugg i sin trånga agenda och vi åkte iväg och köpte remmen till bilen. 415 kr, bara att gilla läget! Och när vi efter viss möda fått den på plats och skulle starta motorn så kom nästa smäll. En packbox på vevaxeln hade gett upp och oljan formligen rann ur motorn. Så jag ställde in mig på ett par bilösa veckor igen.

MEN.... efter en ny tur till Mekonomen hade jag inandlat en ny och fin packbox och mekanikerns mer erfarne kollega kontaktades per telefon men han hade inte tid. Ingen av oss trodde egentligen att vi skulle klara det men kors i taket så lyckades vi, eller kanske rättare sagt han för min insats var nog av marginell betydelse. Så nu är ny rem och ny packbox monterade och min fina gamla SAAB spinner som en katt igen. Så totalt sett känner jag mig lyckosam idag så det kanske är rätt dag att satsa på en trisslott.

Bara att hoppas att det inte händer nåt mer nu bara. Talesättet "en olycka kommer sällan ensam" är nog ett av de sannaste som finns. Fast jag har ju egentligen haft två "olyckor" nu, remmen och packboxen, så kanske, kanske tycker vår herre att han har prövat mig så det räcker för ett tag.

Så yngstingen FÅR fira sin 14-årsdag imorgon i mormors och morfars stuga som han vill. OM nu inget oförutsett inträffar...

Går ut i köket och släpper en macka mot golvet nu och OM smöret hamnar uppåt så får det bli en trisslott! Annars är det väl bara att deppa ihop och förbereda sig på nästa smäll....

Ha en härlig sommarhelg i Trönö, Skärblacka, Åkers Styckebruk och Stigtomta!

Vi hörs, kära ordbrukare!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards