Direktlänk till inlägg 22 april 2017

Bloggens backspegel

Av Göran - 22 april 2017 13:27

Kors vad tiden går fort. Nästan en vecka sen sist jag skrev nåt. Jag hade väl egentligen inget att skriva om heller. Varken då, nu eller under dagarna däremellan. Men ibland så skriver man ju ändå.

Idag blev jag liksom lite inspirerad då jag tittade i bloggens backspegel och läste om inlägget från denna dag för tre år sedan. Det är ett av de blogginlägg jag är rätt nöjd med så det var med ett igenkännandets leende jag läste hur jag tänkte då. Och jag står för det fortfarande, tycker precis likadant ännu.

I två veckor har jag nu hunnit jobba dagtid och jag tycker faktiskt att tiden går ännu fortare nu än annars. För varje dag blir jag mer och mer klar över mina arbetsuppgifter och får kanske ta tillbaka det där med att det kan bli svårt att få arbetet att räcka hela vägen till midsommarveckan. Det kommer det att göra, det är jag säker på nu.

Kanske räcker det ännu längre så att det blir en fortsättning till hösten, det får vi väl se.

Idag är det dags för match nummer fyra i SM-finalserien i hockey mellan HV71 och Brynäs. Och tvärtemot de flesta experters tips i förväg har Gävlelaget chansen att skafa sig en "matchboll" om de vinner hemma idag. De senaste två kamperna har ju Brynäs vunnit i förlängning så det står 2-1 i matcher (bäst av sju). Så vinner hemma idag så behöver de bara en seger till för att ta SM-guld.

Det är ju Timrå som annars är mitt lag men de är ju inte ens i SHL längre så då håller jag på Skellefteå i högsta serien. Men.. de är ju utslagna för i år så då blir jag Brynässupporter under finalerna.

Egentligen räknar jag väl inte Gävle till Norrland men enligt sörlänningarna så börjar ju norrland vid Dalälven. Vilket alltså gör dem till ett norrlandslag.

Norr-landslaget, som GIF Sundsvall lite kaxigt brukar kalla sig, spelar först imorgon. Det är Hammarby borta som står för motståndet och GIF får nog spela upp sig rätt ordentligt om de vill ha några poäng med sig hem.

Innan hockeyn börjar ska jag tillreda en bit slaktarbiff med ugnsrostade grönsaker. Du som läser här ofta kanske minns att jag skrev om slaktarbiff (eller njurtapp som det också kallas) ifjol sommar. Och nu är det dags igen!

Sen i måndags har jag haft noggrann koll på mina kolhydrater och hållit mig under 20 gram varje dag. Idag finns t.o.m lite marginaler så det slinker kanske med både en morot och några potatisar när jag rostar zuchini, paprika, vårlök och lite annat som tilltugg till köttet.

Innan dess behöver jag dock uppsöka ICA för att fylla på några förnödenheter så jag avslutar här med att önska mina kära ordbrukare en fortsatt härlig helg i Mörbylånga, Hästveda, Bjuråker och Tibro.

Vi ses igen! När andan faller på...

 
 
gun

gun

23 april 2017 20:36

Håller med om att tiden går fort... finns tycker jag bara måndagar och fredagar:). Resten bara försvinner i en rasande fart.
Det där med sport kammar jag noll men hoppas att rätt lag vann.
Du kanske vet att man kan hamna på sjukhus när man kör lchf!?!
Bara en tanke.... tror fortfarande inte på olika dieter utan sunt förnuft. Äta ofta med små portioner.
Önskar dig en trevlig vecka på jobbet.
gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Onsdag 17 april 10:45


Mitt lilla barnbarn slutar inte att fascinera mig. Igår var jag hemma hos exet på middag med dotter och mågämnet samt vår yngste son. När vi hade ätit klart satt lille Luis i sin pappas famn mitt emot mig vid bordet. Då plötlsigt fick vi ögonkontak...

Av Göran - Tisdag 16 april 12:28

Har ni tänkt på att kungen har namnsdag idag igen?  Nej det är varken Carl, Gustaf, Folke eller Hubertus i almanackan. Men det är... DEN SEXTONDE!!! Jodå, jag vet att jag skrivit den förut en gång men eftersom jag kom på det så återanvänder jag d...

Av Göran - Måndag 15 april 18:46

  Så har jag då äntligen fått träffa mitt allra första barnbarn. Min vackre dotterson Luis i sin bilbarnstol på golvet i mitt kök. De anlände i eftermiddags, de nyblivna föräldrarna med sitt lilla underverk. Och nu har jag fått hålla honom, snif...

Av Göran - Lördag 13 april 08:50

Facebook kan vara roligt ibland och har jag inget bättre för mig kan jag ju alltid fördriva tiden med att spela Quiz Planet, frågesportspelet där man kan spela med sina nätvänner och tävla i kunskap. Eller kanske snarare en blandning av tur och kunsk...

Av Göran - Torsdag 11 april 11:59

Det här blir mitt  sista inlägg som tar upp religioner. För den här gången, åtminstone! Möjligen återkommer jag till ämnet nån gång i framtiden, det får vi se. Jag vill vara tydlig med att jag inte missunnar någon deras tro. Eller att jag tycker ...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards