Alla inlägg den 14 mars 2021

Av Göran - 14 mars 2021 09:32

Grattis Tusse! Rätt låt vann! Som alltid! Det finns ju regler för hur röstningen ska gå till och när dessa följts så får ju en artist mest poäng och vinner därmed. Alltså är det alltid rätt låt som vinner.

Jag är ju inte längre något Mello-freak som i min barndom och ungdom. Det är inte längre årets höjdpunkt på TV. Jag har t.ex inte sett varken deltävlingarna, andra chansen eller finalen. Inte förrän snabbgenomgången inför röstningen.

Då slog jag på TV;n och fick mig en komprimerad version av tävlingsbidragen. Och tyckte faktiskt att det var ovanligt bra klass på både låtar och artister. Med ett eller kanske två undantag som jag inte bryr mig om att kritisera.

Charlotte Perelli och Arvingarna gjorde bra framträdanden med låtar som iofs var helt ok men jag fick liksom lite deja-vu-känsla av dem. Typ... Har vi inte hört det där förut?

Vinnaren tycker jag var en frisk fläkt med en bra text också, vilket inte är så vanligt i detta forum. Och i den mån jag nu begriper mig på sånt här så finns det säkert en risk att han charmar även resten av Europa i Rotterdamm i finalen.

Oavsett vilket så kommer han garanterat att spelas flitigt i franför allt de kommersiella radiokanalerna.

Söndag råder över Sverige och världen och det ser ut att bli en fin söndag. Åtminstone på mina breddgrader skiner solen från ganska blå himmel. 

Jag ska laga en fläskfilégryta som jag lärt mig på youtube idag. Sök på fläskfilégryta eller på kocken Marcus Aujulay (med reservation för stavningen) om någon är intresserad. Till den tänkte jag koka ris så maten är färdig i god tid innan kl.15;30 då hockeyn börjar på C-more. Då är det bara att värma sig en portion i micron när man vill äta.

Det är då som Timrå glider ut på isen för säsongens sista seriematch mot AIK från Solna. 

Sedan stundar ett litet uppehåll för dem medan lagen på plats 7-10 i tabellen gör upp om de två sista platserna i slutspelet. Därefter får Timrå välja sin motståndare i kvartsfinalen och jag hoppas innerligt att Almtuna är ett av lagen som tar sig vidare för mot dem har Timrå vunnit alla fyra matcherna denna vinter och de rubbar knappast Timrå i "bäst-av-fem".

Mina rödvita hjältar har gått fram som en bulldozer nästan hela säsongen men alla dessa vinster, den stora målkillnaden på nästan 100 plusmål har inget som helst värde när slutspelet startar. Då gäller det bara här och nu, att vinna macher. Och det lag som vinner säsongens sista match spelar i SHL till hösten. Spännande så det räcker!

Efter AIK-matchen är det söndags-Farmen med Tinget och kamp mellan Allan och någon annan farmare. Jag gissar på Philip och på att han åker hem ikväll. Och får han välja sista storbonden till finalveckan så tror jag han väljer Erik eller Linnea. Men... den som lever får se!

Därmed har jag väl svamlat klart för stunden och önskar mina kära ordbrukare en härlig söndag i Askersund, Hjoggböle, Åbyggeby och Treriksröset.

Jag kommer tillbaka! Som en bumerang kommer jag ALLTID tillbaka!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards