Alla inlägg den 24 mars 2021

Av Göran - 24 mars 2021 16:27

Onsdag över landet och världen. Ledig dag, mitt i friveckan för mig. Om man vill uttrycka det lite fint kan man säga att jag ägnar dagen åt rekreation inför kommande skiftcykel som börjar på lördag morgon. Men kanske är det ärligare att säga att jag mest bara latat mig genom dagen. Finanserna blomstrar ju inte precis såhär dagen innan löning vilket absolut bidrar till stillsamheten. Man åker inte precis och storhandlar eller traskar runt i köpcentra för nöjes skull.

Så då har jag kostat på mig att mest bara slöa och sitta vid datorn en stund då och då.

Jag väntar ju på att klockan ska bli tio minuter i sju för då börjar sändningen från match nummer två i den allsvenska kvartsfinalen mellan Timrå och AIK. Och efter måndagens överkörning är jag full av tillförsikt inför kvällens drabbning. Som det såg ut då så har jag svårt att tro annat än att vi vinner ikväll igen på hemmaplan och får sedan åka till Kungl- Hufvudstaden på fredag för bortamatch. Och går det som jag tror och hoppas så tar säsongen slut för AIK då. Jag tror att Timrå skickar dem på sommarlov i tre raka matcher. I alla fall om man lyckas hålla farten från i måndags uppe.

Ingen storhandling, som sagt, men eftersom jag lovat sonen stuvade makaroner till middag så måste jag ändå få hem lite mjölk och ett paket stekfläsk som han ville ha till makaronerna. Efter nedläggningen av vår lokala butik så är det en mindre ICA-butik som ligger närmast men Lidl är bara en aning längre och jag tänkte att det är säkrare ur smittosynpunkt att handla där eftersom ICA-affären är rätt liten. När jag kom fram åkte dock ögonbrynen i höjden för parkeringen utanför var nästan full med bilar. Men inne i butiken var det ändå glest mellan kunderna och jag funderade lite över det. Jag kom fram till en gissning att många kanske parkerar där, eftersom det är gratis, när de ska traska runt i city ett slag. Det ligger ju helt klart inom gångavstånd. Och.... Gratis är ju gott!

Men det är förstås bara min gissning. Handlandet gick fort och geschwinnt och numera är middagen både tillagad och uppäten och disken står just nu och blir diskad i maskinen Så nu ber jag mina kära ordbrukare i Käckelbäcksmon, Lagfors, Söråker och Gökböle att hjälpa till att hålla tummen för Timrå mot AIK ikväll. (Samtliga nämnda platser ligger i Timrå kommun) Mot SHL!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards