Alla inlägg den 4 april 2015

Av Göran - 4 april 2015 09:58

Som rubriken på detta inlägg hette också den alldeles utmärkta dokumentär om alldeles för tidigt bortgångne Björn Afzelius som SVT sände igår kväll och som höll mig kvar i soffan fast jag egentligen tänkt krypa i säng tidigt.

En, enligt min smak, suverän artist och låtskrivare som skrev flera fantastiska sånger. Flera av texterna fick dessutom ytterligare en dimension efter att man sett programmet och fått veta lite mer om människan Björn Afzelius. Så om du gillar hans artisteri men missade porgrammet rekommenderar jag dig att se det på SVT Play på datorn. Om du inte har möjlighet att titta via digitalbox, förstås.

Påsken är över oss men inte märks det nämnvärt i mitt hem åtminstone. Dotra jobbar natt och jag börjar första dagskiftet imorgon bitti så eftersom ingen av oss bryr sig om påsken så värst så har jag varken påskris, påskgardiner eller gula borddukar med kycklingar på. Dock ska jag servera en kraftigt förenklad påskbuffé till middag idag. Lite sill, potatis och kokta ägg plus att jag ska göra en omelett med svampstuvning och steka lite prinskorv och köttbullar. Några skivor gravlax har jag också köpt och jag tror nog att det duger så.

Tidig uppstigning imorse (en kvart i fyra) eftersom dottern jobbat natt och ville komma hem. Men somna om sket sig för mig så jag har varit vaken sen dess. På gott och ont.

Ont därför att jag lär bli dödstrött redan efter middagen men gott därför att jag inte lär få några bekymmer att somna ikväll istället. VIlket är bra för jag måste upp samma tid imorgon bitti också. Och då jag kommer hem då är det ingen idé att ens försöka sova eftersom jag själv ska till jobbet strax efter klockan fem.

Så man får väl plåga sig genom dagen ändå. Det har ju gått förr så nog ska det väl gå en gång till.

Därför tillönskar jag er alla en alldeles underbar påsk i Kaunisvaara, Lenhovda, Flen och Bunkeflostrand.
Sköt om er!

Så inte nån annan måste göra det...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards