Direktlänk till inlägg 23 oktober 2020

Grattis Timrå IK!

Av Göran - 23 oktober 2020 22:49

Grattade ju giffarna i förrgår då de vann så jag måste ju vara rättvis och göra detsamma för Timrå IK efter dera seger mot Södertälje på hemmaplan. Det var inget dåligt lag som kom på besök men Timrå lyckas ändå lägga dem på rygg innan matchen är över. Första periodens inledning dominerades totalt av Timrå som ledde skottstatistiken med hela 10-1 eftet knappt halva perioden. 1-0 kom också men SSK kunde kvittera på en vass kontring.

Andra akten var ganska jämn men även där var Timrå snäppet vassare. Urladdningen kom i sista rundan då man kunde göra tre mål och vinna matchen med 6-2 Det ser bra ut, kort sagt.

Annars så haf jag gjort hela två besök på min arbetsplats idag. Först på morgonen för att göra veckans andra rond. När jag kom dit visade det sig att min nya kontorsplats var upptagen av en konsult som lånat den. De andra trodde inte att jag skulle komma in så de lät honom använda min plats. Och det gjorde ju ingenting för då åkte jag bara hem och skötte efterarbetet från ronden vid samma dator som jag använder nu.

Sedan hade jag ju ett rehab-möte inbokat och som väntat så tycker företaget att det börjar bli dags för mig att återvända till ordinarie arbete. Men inte genast, tack och lov.

Min truckutbilding har passerat bäst-före-datum och skall repeteras innan dess. Det ska göras på måndag så då blir det min första heldag innanför grindar och taggtråd på hur länge som helst. Sen... lyckades jag tillsammans med chefen jag har på labbet att övertala min vanliga chef och den nyanställda damen från personalavdelningen att de behöver mig året ut. Så som det ser ut nu så får jag den tiden på mig att motivera mig själv att komma i bättre form så att jag orkar både det mer fysiska arbetet och skiftgången. 

Skiftgången är ju inte samma som innan jag lämnade så den blir ju också en ny upplevelse. De flesta jag pratat med tycker att det finns några fördelar med det nya men alla vill helst gå tillbaka till sexskiftet.

Nu vet jag inte om företaget har utvärderat sommaren ännu då man för första gången på tio år haft semestervikarier i full mängd. Inte heller har jag koll på hur fabriken funkade under sommaren. Men räknar de fram att de skulle tjäna på att återinföra gamla skiftgången så lär det väl bli så.

Fast inte på en gång. Det vore ju som att medge att de hade fel och det gör de inte i första taget. Nej, i så fall lär de vänta något år och sedan säga att de tillmötesgår våra önskemål om att jobba sexskift.

Nu stundar helg och jag har väl inga speciella planer. Men det ger sig nog ändå!

Trevlig helg på er, kära ordbrukare i Hunnebostrand, Vidsel, Karlholmsbruk och Grythyttan! Vi ses!

 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

24 oktober 2020 19:05

Hoppas du slipper skiftgången. Jag tror inte att det är nyttigt för människan att ha det.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Göran

24 oktober 2020 19:08

Nej men jag kommer inte undan. Passar på att njuta av det jag har nu och året ut så får det väl ordna sig bäst det kan sedan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Onsdag 17 april 10:45


Mitt lilla barnbarn slutar inte att fascinera mig. Igår var jag hemma hos exet på middag med dotter och mågämnet samt vår yngste son. När vi hade ätit klart satt lille Luis i sin pappas famn mitt emot mig vid bordet. Då plötlsigt fick vi ögonkontak...

Av Göran - Tisdag 16 april 12:28

Har ni tänkt på att kungen har namnsdag idag igen?  Nej det är varken Carl, Gustaf, Folke eller Hubertus i almanackan. Men det är... DEN SEXTONDE!!! Jodå, jag vet att jag skrivit den förut en gång men eftersom jag kom på det så återanvänder jag d...

Av Göran - Måndag 15 april 18:46

  Så har jag då äntligen fått träffa mitt allra första barnbarn. Min vackre dotterson Luis i sin bilbarnstol på golvet i mitt kök. De anlände i eftermiddags, de nyblivna föräldrarna med sitt lilla underverk. Och nu har jag fått hålla honom, snif...

Av Göran - Lördag 13 april 08:50

Facebook kan vara roligt ibland och har jag inget bättre för mig kan jag ju alltid fördriva tiden med att spela Quiz Planet, frågesportspelet där man kan spela med sina nätvänner och tävla i kunskap. Eller kanske snarare en blandning av tur och kunsk...

Av Göran - Torsdag 11 april 11:59

Det här blir mitt  sista inlägg som tar upp religioner. För den här gången, åtminstone! Möjligen återkommer jag till ämnet nån gång i framtiden, det får vi se. Jag vill vara tydlig med att jag inte missunnar någon deras tro. Eller att jag tycker ...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards