Alla inlägg den 12 juli 2020

Av Göran - 12 juli 2020 07:29

En dryg timme har jag varit vaken. Känner mig ganska pigg också. Sist skrev jag om giffarnas fina start i fotbollens näst högsta svenska serie, superettan. Och igår fyllde man på med ännu en trepoängare. Denna gång borta mot Örgryte.

Klubben från Göteborgs rikemanskvarter. De klassiska arbetarföreningarna IFK och GAIS kommer ju från arbetarområden medan Örgryte väl kan kallas Göteborgs svar på Djurgården. Som väl är ett av stockholmarnas rikemansområden.

Efter en första halvlek som var så avslagen att jag t.o.m nickade till i soffan sista kvarten satte GIIF fart på fötterna i den andra halvleken och tog ledningen efter två snabba mål av skyttekungen Pontus Engblom. Ett resultat som stod sig matchen ut. Och man är fortfarande obesegrade efter sex omgångar. Inte så dumt!

Söndag råder och jag vaknade till en fuktig värld utanför fönstren. Det regnar inte nu men åtminstone en skur har det trillat ner under natten för asfalten på parkeringen är svart av fukt.

Vad ska jag då göra av denna söndag som är sista dagen i näst sista semesterveckan? Nästa gång vi skriver söndag är det dagen före nästa arbetsdag. Tja, det får vi väl se. Har inte planerat något förutom dagens middag som blir köttfärslimpa med gräddsås och nypotatis. Willys hade vrakpris på blandfärs igår så jag köpte mig ett kilo med tanken att rulla köttbullar av den. Men nu har jag ändrat mig, det går fortare och enklare med köttfärslimpa och det är dessutom evigheter sedan jag lagade det.

Inte heller för kommande vecka har jag så värst mycket planer. Dock ska jag någon dag ta mig in till stan och besöka In-gallerian där Clas Olsson flyttat sin butik för ett par år sedan. Förut höll de till i hamnen och det var lätt och smidigt att besöka dem, lätt och smidigt att parkera. Men det får gå det här också.

Av min arbetsgivare fick vi ju alla i vintras ett presentkort på just In-gallerian (50-60 butiker) på 350 kr. Det tänkte jag använda till att köpa mig en ny rakapparat eftersom min gamla tagit slut. Den tar knappt laddning och skären börjar bli slöa så det är dags att uppdatera sig. 350 spänn räcker inte riktigt men då får jag väl lägga på ur egen ficka. Men inte idag för idag är det stängt. Det märkte jag förra söndagen då jag tänkte uträtta samma ärende. Bara vissa butiker i gallerian är öppna så det får bli på en vardag istället.

Därmed önskar jag trevlig söndag till mina kära ordbrukare världen över. Vi ses!


Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards