Alla inlägg den 29 augusti 2020

Av Göran - 29 augusti 2020 21:48

Det är dagar som idag som jag påminner mig själv om att jag ju egentligen inte är GIF-supporter från början. När laget åker ner till Eskilstuna för att möta seriejumbon AFC på bortaplan men agerar som om de aldrig hade någon egentlig plan för hur matchen skulle kunna vinnas. Ett riktigt bottennapp i min bok även om man "bara" förlorade med uddamålet. Det är liksom inte DET som oroar utan mer det faktum att det springer omkring en hoper yra höns därute på planen utan tydlig struktur eller vilja att göra rätt istället för att göra fel.

Inte många Giffare får godkänt efter lördagens insats mot sista laget i tabellen. Målvakt Andersson kunde i och för sig knappast göra något åt något av målen och han stod ju faktiskt för en hel räcka svetiga räddningar så honom klandrar jag inte.. Men backlinjen... där kan jag inte godkänna någon även om jag är snäll. Samma gäller mittfältet även om jag gillar det Paya Pichka visar upp när han kommer in istället för skadade Tobias Eriksson.

I anfallet var det bara Pontus Engblom som ikväll gjorde sitt tolfte och trettonde mål i serien och toppar skytteligan i överlägsen still som kan få betyget 3 som i godkänt men inte så mycket mer.

Nej, GIF, bättre takter måste till om ni inte vill gå samma öde tillmötes som mitt egentliga favoritlag IFK Sundsvall. Som numera huserar i gärdsgårdsserierna på lokal nivå.

Fär väl trösta mig med att Timrå klappade till ärkefienden Modo på bortaplan igår och vann med 4-0 i säsongens första träningsmatch. Glädjande förstås även om jag så väl vet att försäsong är en sak och seriespel en annan.

Imorgon är det söndag med allt vad det innebär och planen är att komma iväg till skogs och leta svamp. Hittar jag ingen svamp bli det fläskfilé med färsk pasta och gorgonzolasås till middag så jag är liksom helgarderad.

Det kan alltså mycket väl bli sås av nyplockad svamp till den färsta pastan också.

Vi får se, kära ordbrukare i Tanumshede, Hunnebostrand, Arjeplog och Lönshult. Ha det!


Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards