Alla inlägg den 7 januari 2021

Av Göran - 7 januari 2021 21:36

Ja, herreduminskapare, vilken cirkus han ställde till därborta i Amerika. Clownen de valde till president därborta för fyra år sedan. Och... Oj, vad jag är glad att jag hade fel när jag tippade utgången av valet.

Trump sa ju nästan genast det var klart att han skulle komma tillbaka nästa gång det ska utses president. Men efter den senaste tidens beteende från hans sida känner jag att det vore märkligt om republikanska partiet släpper fram honom en gång till. För även i hans eget parti finns det oerhört många som tycker att det är ovärdigt att anklaga Biden & C:o för valfusk. Men den kontrollapparat man har skapat i USA för valprocesserna känns det som om han bara inte vill erkänna sig besegrad. Som en tjurig unge som förlorat i Fia med knuff mot farmor.

Röster höjs nu för att avsätta honom i förtid till och med. Det tvivlar jag väl på att de kommer att göra såvida han inte försöker elda massorna en gång till.

I det lilla "krig" som intresserar mig betydligt mer, d.v.s det media gillar att kalla Slaget om Västernorrland har det varit returmöte sedan sist jag skrev något här. Och ordningen är därmed återställd för i returmatchen var det Timrå som segrade mot ett visserligen tappert kämpande Modo. Tabellen talar ju sitt tydliga språk om vem som är storebror.

Min sista lediga dag innan återgång till skiftarbete är också nästan slut. Tänkte mig först att tvinga mig själv att vara vaken så länge det överhuvudtaget gick ikväll. För att därmed få sova en god bit in i förmiddagen imorgon och på så sätt orka med första nattskiftet bättre. Men jag har skrotat den tanken nu. Vet ju att jag inte sover längre än till senast sju. Så därför har jag ändrat taktiken. 

Jag planerar en promenad på förmiddagen och mitt på dagen en rejäl lunch som ger paltkoma och då lägger jag mig ett par timmar på eftermiddagen istället. Så gjorde jag för det mesta innan jag tvingades bort från ordinarie arbete och det brukade gå ganska bra. Sen... så får man väl helt enkelt ta en natt i taget och försöka klara av det så gott man kan. Det har gått förut och kan gå igen.

Och när jag -förhoppningsvis- har klarat det är det måndag morgon och jag är ledig till kommande lördag då vi börjar om med två dag- och två nattskift. Jobbar alltså två helger efter varandra. Men överlever jag det så stundar tre raka helger då jag inte jobbar alls sedan innan det börjar om.

Därmed stänger jag butiken för idag och önskar godnatt i slott och koja från Treriksröset till Smygehuk. Vi ses!


Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards