Alla inlägg den 16 april 2024

Av Göran - Tisdag 16 april 12:28

Har ni tänkt på att kungen har namnsdag idag igen? 

Nej det är varken Carl, Gustaf, Folke eller Hubertus i almanackan. Men det är... DEN SEXTONDE!!!

Jodå, jag vet att jag skrivit den förut en gång men eftersom jag kom på det så återanvänder jag den lilla vitsen. För att jag kan! Och för att jag tycker att den är rolig.

Därför lade jag även ut den på FB nyss med förhoppningen att kanske kunna ge någon ett leende eller kanske t.o.m ett skratt. Och det far väl ingen illa av?

Stillsam dag idag, såhär långt. Jag ska dock få träffa lillprinsen en stund idag med. De bor i den extralägenhet som finns i huset där hans mormor, min exfru, bor och jag är bjuden dit på middag senare idag.

Funderar på att ta med Thea också eftersom mågämnet är hennes förra husse och även min dotter är svårt förtjust i Thea. Som själv också är svårt förtjust i nämnda personer plus alla andra hon träffar.

Framåt kvällen ska jag se kvalhockey mellan Brynäs och Djurgården som spelar den första matchen ikväll i serien om bäst av sju matcher. Första lag att vinna fyra är alltså klara för SHL till hösten. 

Då håller jag mina tummar för Gävlelaget. Eftersom Timrås matcher mot dem har nästan lika mycket av derbykaraktär som mötena med Modo. Ungefär lika långt till Gävle som till Ö-vik.

Glad och tacksam är jag över att ha fått veta att bloggvännen sen många år här, Wiolettan, lever och andas. Jag och många med mig kände en oro att hon kanske lämnat oss eftersom hon inte bloggat sen i juli förra året.

Men ibland sätter ju liksom livet oss på paus i olika avseenden och det gäller förstås även bloggare.

Så om du läser detta så ska du veta att du är hjärtligt välkommen om och när du bestämmer dig för att komma tillbaka hit.

Välkomna är också ni, kära ordbrukare att reagera på mina rader med en lite kommentar. Både ros och ris är välkommet för får jag kritik som är saklig så kanske jag kan utvecklas.

Därmed tackar jag på förhand för det och önskar er alla en fortsatt fin apriltisdag i Partille, Rosersberg, Tunabro och Hjoggböle.

Vi ses!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards