Alla inlägg den 18 september 2023

Av Göran - 18 september 2023 13:54

Nu är det officiellt! Jag vann mot Telia även denna gången. Fick det svart på vitt för en stund sen via mail. I och för sig visste jag det ju redan men jag har ändå väntat på deras slutgiltiga besked.

Men de insåg kanske att just den här fajten kunde de inte vinna så det var lika bra att de vek ner sig. Och de 499 stackars kronor det kostade dem är ju förstås bara som en piss i oceanen för dem. För mig är det kanske inte jättemycket men nog fyller man fortfarande en ganska rejäl matkasse med den summan.

Hoppas bara att de inte ger mig anledning att blogga elakt om dem igen nu. Jag lovar att jag aldrig är elak med vilje om inte den jag är arg på verkligen förtjänar det.

Men nu är det över. Så för stunden så förlåter jag Telia eftersom de gjorde det enda rätta till sist.

Sömnen blir också sakta men säkert bättre sen den nya näsmasken faktiskt kom redan i fredags. Jag beställde den ju på onsdagskvällen så den leveranstiden måste man väl vara nöjd med.

Dagen till ära ska här lagas kålpudding LCHF. Den enda stora skillnaden mot de flesta andra recept är att min variant inte innehåller något ris. Jag rör med 2 dl Keso istället och tycker att det blir minst lika gott.

Dessutom brukar jag hoppa över kryddpepparn. Den kryddan använder jag om jag kokar fläsklägg, ärtsoppa och mormors korvgryta. Ingen stor favoritkrydda för mig men i vissa rätter använder också jag den.

Jag nöp en liten chilifrukt imorse också från egna plantan. Den var mindre än min tumme men jag använde ändå bara halva i den shakshuka jag åt till försenad frukost. Skrapade dessutom noga ur alla fröna,

Och tur var väl det för den blev nästan i starkaste laget ändå. Och då gillar jag ju ändå kryddstarkt käk!

Nu ska jag rasta min lilla sambo en sväng innan jag börjar förbereda kålpuddingen.

Ha en fortsatt trvelig måndag nu, mina kära ordbruikare i Hälleforsnäs, Rimforsa, Mehedeby och Nusnäs.

Ses vi igen? Såklart bara vi får leva vidare!


Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards