Direktlänk till inlägg 12 mars 2023

Twisten på Farmen

Av Göran - 12 mars 2023 20:39

Tja, så var den här helgen genomlevd då! Inte för att jag gör någon skillnad på veckodagar som jag skrivit om flera gånger förr. Varför skulle jag? Den enda skillnaden för mig är att vissa dagar finns det saker jag vill se på TV och andra dagar är det sämre med det. Ikväll var det ting i Farmen och som vi som sett förra avsnittet redan visste så åkte ingen ut. Men Tora förlorade sina amuletter och får därmed svårt att ta sig till slutfinalen. Såvida de inte hittar på nya utslagsttävlingar som hon kan vinna förstås. Man vet ju aldrig vad som händer, det kommer ju överraskningar varje år.

Och efter tinget gick alla tillbaka för att hitta Viktor på farstubron. Viktor, som väl alla trodde hade åkt ut, åkt hem!

Viktor som jag tror ingen av de andra gillar men som är en ytterst svår motståndare för båda de andra män som är kvar. Han är ju gammal elitidrottare och ser väldigt vältränad ut så i styrkegrenarna blir han svårslagen. 

Men när det kommer till kunskap har han nog inte så mycket att sätta emot någon av de andra.

I en intervju med Viktor som jag hittade i fredags på Youtube så lovade han att vem som än vann av de tre som var på Torpet så skulle den personen skapa kaos när han kom tillbaka. Och Viktor förnekade sig inte, han satte igång redan efter en liten stund att peka ut falskspelare och lögnare öppet inför alla. Baserat på vad Artin och Christoffer berättat för honom under Torpet-dagarna. Nu vet jag inte riktigt hur han tänkte för varför skulle de två vara så mycket mer pålitliga än de som var kvar på Farmen? Bara för att de hade ett rejält sjöslag med varsin brakfylla på Torpet där de gick omkring så gott som nakna och målade varandra i rumpan m.m.?

Till nästa år ska nog produktionen vara lite mer restriktiva med mängden alkohol. De "hittade" ju en halvflaska brännvin, en vinflaska och några ölflaskor, av vad de visade i TV. Men på den mängden blir väl inte tre vuxna karlar så packade som killarna på Torpet blev. Så jag tror nog att de fick betydligt mer än så.

Visst förstår jag att man kanske inte tål lika mycket efter 7-8 veckor då man haft begränsat med käk, utom kolhydrater förstås. Men de borde ändå inte ha blivit fullt så uppspelta på den mängd de påstod att de gömt förra gången de var där. Men den bluffen genomskådade nog alla redan från början.

Hur som helst... Viktor är tillbaka och om han var impopulär innan så inte växte hans fanclub nu heller. Vi fick se honom kasta skit på först Nebil och sedan på Asiatou. Som dock inte vek ner sig för honom utan gav svar på tal.

Och jag misstänker starkt att det inte var sista bråket utan det kommer säkert mer under den kommande finalveckan. Och det är inget jag ser fram emot, kan jag säga.

Så nu hoppas jag på någon sorts utslagstävlingar innan finalen där Viktor måste visa sina kunskaper eller praktiskt kunnande med händera. För jag vill inte se honom i slutfinalen.

De flesta år, med något undantag, har jag tyckt att rätt person vann (av de som var kvar till slutet) men nu får vi snart veta hur det går. Måtte inte skrytmånsen vinna, bara...

I Mellon, som jag inte såg, kan jag ändå meddela att rätt låt vann! Den som fick flest röster, alltså! Som varje år.

Loreen lyckades ju bra för tolv år sen och den låten har jag publicerat här en och annan gång. Men jag hoppas inte på svensk seger (det gör jag aldrig) för då är det våra skattepengar som ska bekosta kalaset.

Och de pengarna behöver vi till annat, tycker jag.

Annars så kan jag meddela att internet fyller 34 år idag! Hur vet jag det då? Jo, som så ofta har jag kollat i bloggens backspegel och för nio år sedan skrev jag att webben fyllde 25. Så då var det ju en smal sak att räkna ut.

Jag har ofta glädje av backspegeln, tycker jag. Det är kanske just det som är värdet för mig själv med att skriva och publicera oviktigheter här. Att jag kan se tillbaka och minnas då jag läser om gamla inlägg.

En annan glädje i livet visar jag upp igen här nedan. Tog en ny bild av lilla Thea idag när jag precis hade borstat igenom hela pälsen på henne, inklusive "skägget". Så här fin blir hon då!

 

Hon sover nu sen nästan en timme tillbaka och jag ska väl också följa hennes exempel rätt snart.

Så jag tackar mina kära ordbrukare för visat intresse och hoppas att vi ses snart igen.

 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

16 mars 2023 10:30

Jag har sett sista avsnittet imorse så jag ska inte säga något om farmen men det börjar dra ihop sig till final nu.Hoppas bara att Viktor åker ut. Skulle den skiten vinna så skulle jag bli verkligt missnöjd för han har minsann inte gjort mycket utan bara fjantas sig. Han är ingen bonde.
Nu har jag opererat starr och det gick bra men det visade sig att jag har en bristning i det andra ögat som jag fick en sputa för att få bort. Även om jag var bedövad kändes det läskigt att få en sputa rätt in i ögat. Nu ska det droppas och ny spruta om en månad. Tack för att du skrev så snällt. Jag ska fortsätta blogga fast jag tänkte sluta. Jag vill inte mista mina bloggvänner som känns mer som mina vänner än en del i verkliga världen.

http://skogsnuvan.bloggplatsen.se

Göran

16 mars 2023 12:08

Det gläder mig att du tänker så. Hoppas det går bra med dina ögon. Jag har själv begynnande gråstarr men enligt optikern är det ännu så lindrigt att de inte gör nåt åt det. Märker det mest på att mörkerseendet blivit sämre så jag unddviker att köra bil i mörker om jag kan. Fast så länge vi har snö så går det ändå ganska bra. Men barmark och blöta vägar är inget vidare. Då stannar ajg helst hemma. Tänker som du om Farmen och Viktor. Unnar inte alls honom att vinna utan hoppas på Nebil, Sandra eller Tora.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Torsdag 28 mars 13:42

Det moderna bondfångeriet börjar ta sig nya skepnader! Bara idag har jag anmält fyra annonser på FB där den ena utgav sig för att vara Youtubern och infuensern Joakim Lundell, alias Jockiboy, i en intervju hos Bianca Ingrosso. Man hör att det är ha...

Av Göran - Onsdag 27 mars 19:23

Måndagen och tisdagen liksom bara försvann. Och snart har väl även onsdagen följt i deras spår. Det grämer mig en aning att när jag nu äntligen hittade ett sätt att se all ishockey i hela Europa och även i Nordamerika helt gratis så är favortlaget ut...

Av Göran - Tisdag 26 mars 09:50

God Tisdagförmiddag på er, kära ordbrukare! Den här dagen började  tidigt. Redan halv fem vaknade jag utan att kunna somna om. Låg dock kvar ändå i en halvtimme innan naturen krävde uppstigning. En dusch och en kopp kaffe och sen byta lakan i sänge...

Av Göran - Fredag 22 mars 11:29

Nu är han äntligen här, mitt allra första barnbarn! Han skulle ju ha kommit igår egentligen men han tog sån tid på sig att det hann bli fredag. Lik sin pappa är han och givevis det mest fantastiska barn som någonsin fötts! Precis som ALLA barn både f...

Av Göran - Torsdag 21 mars 11:42

Jamen, det har ju liksom bllvit lite av en tradition att jag lägger ut "21/3" av och med Dan Hylander och Raj Montana Band när datumet infaller. Den har passerat 40-stecket och Dan själv fyller sjuttio i år om jag inte minns fel. Men både han och låt...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards