Alla inlägg den 7 mars 2023

Av Göran - 7 mars 2023 20:33

Farmen går mot upploppet men jag har inte så mycket att säga om dagens avsnitt. Sist gav jag produktionen credd för den twist de skapade med att skicka de utslagna till Torpet. Egentligen tycker jag inte att man ska få en ny chans när man blivit utslagen i Tinget men just det här tyckte jag blev lite kul.

Men i dagens Torpet-avsnitt tappade produktionen de poäng jag gav dem senast för... När killarna kommit fram så hände väl först inte så mycket. MEN... i dagens episod kom plötsligt Viktor på att han hade smugglat undan en vinflaska sist han var på torpet (han hade gömt den i en av brunnarna, sa han). Och just då kändes det väl inte så omöjligt att det kunde vara så. MEN... strax därpå mindes först Christoffer att han gömt en flaska brännvin under bryggan som han förstås hämtade framför kamerorna. Därefter dök Artin upp i bild. I färd med att gräva upp de ölflaskor som HAN sa sig ha gömt i potatislandet.

Jag tror inte att någon enda tittare gick på den bluffen. Slumpen att alla tre skulle ha smusslat undan alkohol sist de var på Torpet, den finns ju bara inte. Naturligtvis var det teamet bakom dokusåpan som hittat på detta och försökte få oss att tro att det var sant. De ville, helt enkelt, att grabbarna skulle få supa till lite och se vad som hände.

Så med alkoholens hjälp är de tre forna fienderna numera dödspolare igen och har flyttat sitt gemensamma hat till Nebba. Som ju garanterat inte hade ett smack med saken att göra!

Men söp till gjorde de och festen innehöll visserligen inget naket men väldigt nära var det. Då de dolde sina mest privata delar endast med saker de hittat i köket.

Och Viktor blev bara än mer patetisk i mina ögon då han talade om svikare och falskspelare. När den mest lögnaktige och falskspelande deltagaren detta år är ingen mindre än han själv. Så jag hoppas vid Gud att han inte går vinnande ur de kamper de har kvar.

Nåja, vi får se hur det slutar. Men jag lägger min röst på slutseger på Nebil som jag ändå tycker har betett sig på ett juste sätt, så gott man nu kan i en tävling där man konkurerar om en halv miljon kronor. Och vinner inte han så hoppas jag att Sandra eller Tora gör det. Tora imponerade i Tinget där hon slog ut två killar så hon är värdig vinnare i mina ögon även om hon inte varit med hela vägen.

Annars... så har jag ikväll bevittnat när Timrå slår Brynäs med klara 4-0. Lite sorgligt att just Brynäs, som är mitt andraval i SHL ska behöva kvala mot Malmö för att stanna i SHL. Iofs så tror jag att både Brynäs och HV71 slår ut Malmö i kvalet men ändå.

Därmed lägger jag ner för idag och önskar mina kär ordbrukare en aangenäm natt i slott och koja mellan Trelleborg och Treriksröset som till exempel Tibro, Gnarp, Ödeshög och Vuollerim.

Vi ses! Så småningom....

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards