Alla inlägg den 5 mars 2023

Av Göran - 5 mars 2023 21:02

Alltså... Man måste ge dem cred, produktionen bakom årets Farmen. Ikväll skapade man en helt ny twist på det hela genom att låta förlorande part i tinget välja ny storbonde. Som OMGÅENDE fick order at utse en ny förstekämpe. Och när krutröken lagt sig efter alla kamperna stod Artin, Viktor och Christoffer alla som förlorare och övriga skickades tillbaka till Farmen. Då kom nästa bomb - dessa tre ska till Torpet (som jag trodde stängdes förra veckan) och där kämpa inbördes om EN plats som får gå tillbaka till finalveckorna på Farmen.

Jag var nöjd redan då Artin slogs ut av Christoffer (som Artin sen valde som ny storbonde, precis som de kommit överens om). Än nöjdare blev jag då Tora slog ut Viktor i kunskap och sedan även Christoffer.

Måsta dock säga att jag ikväll fick en helt ny respekt för Christoffer och hans sätt att spela spelet och nu ska det bli spännande att se om det blir han, Viktor eller Artin som får göra comeback på Farnen, till de andras förmodade förvåning. Måste säga att jag nog håller lite extra på Artin där.

Timrå förlorade borta mot Oskarshamn igär men jag är ändå väldigt nöjd med den säsong laget har gjort. Där man, äntligen tagit sig till slutspel igen efter sju sorger och åtta bedrövelser. Det måste vara minst tio år sedan man senast epelade slutspel i landets högsta serie och det ska man vara nöjd med som andraårsnykomling, känner jag.

Nu återstår en hemmamatch mot Brynär på tisdag och en borta mot Rögle i Ängelholm på torsdag innan slutspelet börjar. Och... egentligen är jag nöjd redan där. Går vi inte längre än så är det ändå helt okej resultat.

Jag tror att man håller på att bygga ihop någonting riktigt bra på lite längre sikt och ser fram emot den resan så kvatsfinal i år är liksom bara ett steg på vägen, känner jag. Allt utöver det känns som ren bonus.

Därmed önskar jag mina kära ordbrukare en angenäm natt i Tibro, Ulricehamn, Skärblacka och Fåker.

Vi ses! Det kan ni ge er f-n på!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards