Alla inlägg den 29 mars 2023

Av Göran - 29 mars 2023 11:48

Åter en dag med tio minusgrader ute när jag vaknade. Det hade dock stigit några grader då jag gick morgonrundan med Thea vid halv tio. Sol från klarblå himmel som fick snön att gnistra men den där förb... nordanvinden som piskade mig i ansiktet under första halvan av promenaden förtog liksom möjligheten att njuta av solskenet. Kände blåsten direkt när jag klev ut genom porten så jag beslöt att gå mot nordväst i ungefär 500 meter. På så vis räknade jag ut att jag skulle ha vinden i ryggen då jag vände hemåt. Men vi kom aldrig så långt som jag tänkt. Ungefär halvvägs hade Thea klarat av det vi gick ut för och satte sig på tvären. Hon har en sorts snarkliknande läten för sig då hon får sitta i famnen och bli kliad och klappad och ett nästan likadant som hon gör om vi är ute och hon vill gå hem. Så antagligen tyckte hon också att det kändes ruggigt med blåsten. Så det blev en ganska kort promenad imorse. Får väl kompensera för den nästa gång vi går ut. Hoppas att vinden mojnat lite då så man kan njuta av det vackra men kalla vårvintervädret.

Vårvinter, förresten... Det vete väl gudarna om man kan kalla det så när det är minusgrader dygnet runt. Kung Vinter regerar fortfarande här på Sveriges midja. Gumman Tö kanske har försovit sig i år för så här kallt brukar det sällan vara i slutet av mars månad.

Slutet kan det också bli ikväll igen för hockeysäsongen med Timrå IK. Endera går man på sommarlov eller också ska man spela semifinal. Också den i bäst av sju matcher så vid vinst borta mot Örebro ikväll ska de spela minst fyra matcher till. Det hoppas jag förstås men går det inte så är jag ändå mer än nöjd med den prestation mitt favoritlag har gjort denna vinter. Man låg under med 1-3 i matcher men har vunnit två raka och jämnat ut till 3-3. Men ikväll ska det alltså avgöras. Och lita på att jag kommer att sitta bänkad framför TV;n!

Inte var det mycket jag hade att skriva om idag men du som läser ofta vet ju att får jag lust så skriver jag i alla fall ibland. Men... en halvtaskig blogg är också en blogg. Man kan ju inte vara spirituell varje gång!

Men nu ska jag skona er och dra mig tillbaka. Ha en fin onsdag, kära ordbrukare i slott och koja!

Jag kommer tillbaka! Jag kommer ALLTID tillbaka...



Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards