Direktlänk till inlägg 23 januari 2023

Farmartankar

Av Göran - 23 januari 2023 21:39

Ett andra inlägg idag IGEN! Ja, det måste bara bli så. Det bor ju en lite småelak och missunnsam figur i mig som gärna tittar fram då nån överkaxig, dryg jävel går på pumpen. Det skedde i dagens  avsnitt av Farmen. Bildsköne Viktor som är alltför väl medveten om sin dragningskraft på det motsatta könet somnade efter tinget i förvissningen om att Julia skulle åka ut och även då välja honom till ny storbonde så han fick stanna i den lite bekvämare storbondestugan.

Men han är så upptagen av sin egen förträfflighet att han förminskar människorna omkring sig. Han räknade inte med att Julia skulle genomskåda hans spelade intresse för henne.

Och hans reaktion då Anna läste upp brevet var nog en av de mest stukade jag sett i det programmet. Han krympte nog en hel decimeter, trodde knappt sina öron då han hörde att en tjej blev chef på stället kommande vecka.

Och jag kan inte låta bli att hånflina för mig själv. Kan inte låta bli att tycka att han fick precis vad han förtjänade.

Här har han gått omkring i två veckor och berättat inför kamerorna att han har noll känslor för Julia men låter henne tro att det kanske kan bli nåt mellan dem. Tittat rakt in i kameran och sagt rent ut att han inte skäms att lura henne för att det gynnar hans sätt att spela spelet.

Så nu är hans nya plan att försöka få nya storbonden intresserad av honom så han får chansen att komma till Torpet och tjäna in amuletter men slipper att bli vald till förstekämpe.

Men jag blir inte förvånad om även hon genomskådar honom snabbt och kanske t.o.m sätter honom som förstekämpe innan veckan är över. Då måste han välja nån han tror sig rå på. Väljer han Sebastian eller den lite äldre skåningen så tror jag att de väljer kunskap i tinget och där är Viktor nog chanslös mot de flesta av farmarna. Därför tar han knappast en kvinna som andrekämpe för då blir det ju definitivt kunskap.

Nåja, verkligheten får väl visa hur det blir med det och allt annat på Farmen. Men det är fascinerande att vartenda år upprepas samma sak - att några tror att de är så jävla mycket smartare än alla andra och litar blint på de som de har pakter med. På samma gång som de säger öppet till tittarna att de har planer och tänker hugga kompisen i ryggen. Det är så egendomligt att ingen tycks fatta att man inte ska lita 100% på NÅGON. Utom sig själv, alltså!

Men... de tuppigaste tupparna brukar vara de som skickas hem tidigast så jag anar att dagarna på Farmen är räknade för både Viktor och Eddie. Han som kallar sig skådespelare hade svårt att dölja sin glädje över valet av storbonde så jag anar att även han har genomskådat Viktor.

Men, som sagt, vi får se vad som händer och fötter! Spännande fortsättning följer...

 
 
wiper

wiper

25 januari 2023 09:11

Jag håller verkligen med dig om vad du skriver om Viktor. Jag finner honom inte ett dugg tilldragande. Han har ingen värme i ögonen och beter sig som ett svin. Passar bra när han är på en bondgård ;) ;) Han fick verkligen vad han förtjänade

Jag undrar om dom inte ibland får gå efter manus. Jag gillar skådespelaren som säkert ser igenom allt. Skådespelare är känsliga för stämningar.

Ha en skön onsdag
Hälsning från Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Göran

25 januari 2023 16:07

Instämmer. Men Andreas (skådespelaren) har ju också en egen agenda där han tänker sig själv som svåraste motståndaren för de andra. Nu åkte Viktor till Torpet och jag tror inte att han kommer undan med samma attityder när han kommer tillbaka. Där tog de ju förresten ner honom på jorden redan vid första amulettkampen. Och gör han som han sa igår så tänkte han bara lata sig och läsa på under sin andra vecka på Torpet. Men då tror jag att han ligger ännu sämre till hos de andra när han får gå tillbaka till Farmen. Men nya storbonden, Karin, tror jag kan komma att gå riktigt långt. Kanske hela vägen.

 
wiper

wiper

25 januari 2023 19:24

Jag håller med dig och jag tror också att Karin kommer att gå långt. Det börjar bli spännande nu ;)

Ha en skön kväll

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Onsdag 24 april 13:19

Onsdag. Mitt i veckan. Lill-lördag. Eller pig-lördag som några kallar det. Och äntligen har vi fått lite mer än enstaka plusgrader här på Sveriges midja. Efter 3-4 frostnätter och bara en eller två grader över noll om dagarna känns det skönt att slip...

Av Göran - Måndag 22 april 14:07

Idag blir det recykling i min blogg. Eller återvinning som det heter på svenska. Varför ska man skriva en ny blogg när det finns några gamla som jag är så nöjd med. Och varför ska inte jag få använda repriser när alla TV-kanaler gör det idelign?  Det...

Av Göran - Lördag 20 april 12:47

Nä, inte fanken blev det nån miljardvinst igår heller! Det blev som det nästan alltid blir. D.v.s noll rätt. En gång kändes det som jag varit nära storvinsten. För 4-5 år sen så var alla fem dragna nummer talgrannar med mina nummer. T.ex om jag had...

Av Göran - Fredag 19 april 17:57

Jaha! Så var det fredag igen då! Till glädje för alla skolbarn och vuxna med dagtidsjobb. För skiftarbetare och pensionärer spelar ju dagarnas namn inte så stor roll. Numera är det ju inget som hindrar att man åker och storhandlar på en söndag hell...

Av Göran - Onsdag 17 april 10:45


Mitt lilla barnbarn slutar inte att fascinera mig. Igår var jag hemma hos exet på middag med dotter och mågämnet samt vår yngste son. När vi hade ätit klart satt lille Luis i sin pappas famn mitt emot mig vid bordet. Då plötlsigt fick vi ögonkontak...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards