Alla inlägg den 3 maj 2023

Av Göran - 3 maj 2023 12:48

Nej, jag fick ingen kommentar från "Felia". Atagligen insåg de att en ny försäkran om att de "gör allt de kan" troligen bara skulle ha gjort mig ännu mer förbannad än jag redan var då jag slrev gårdagens svavelosande blogg.

Men när jag slrivit av mig värsta ilskan kom en liten vit lurvtuss och ville upp i famnen och få och ge lite kärlek så då glömde jag mina bekymmer och sen kändes det bättre. Så idag är jag mitt vanliga glada och positiva jag igen.

Dock blev jag senare uppringd av deras tekniker som kommer hit i eftermiddag för att försöka lösa problemet. Hoppas att han har med sig utrustning så router eller TV-box kan bytas direkt utan att jag behöver vänta på leverans från Postnord som ska hämtas och installeras av mig själv.

Nåja, har man inte värre bekymmer än att vara utan kanaler på TV;n så är det väl egentligen inte så värst synd om en. Jag har ju tak över huvudet och väggar som håller värsta kölden ute. Dessutom mat för ganska många dagar i kyl och frys och min lilla fyrbenta sambo. Som just nu snarkar bakom mig på min säng.

Annars... så känner jag mig lite frusen idag för omväxlings skull. Säger mannen som sover med fönstret på glänt året om. Det var verkligen kyligt imorse när jag vek mig ur lakanen så jag stängde fönstret. Men elementet var också kallt dessvärre. Tydligen är det datum och inte utetemperatur som styr när fjärrvärmen stängs på våren. Jag minns också nu att samma sak hänt några gånger förut då kylan dröjt sig kvar lite längre. Så jag tog helt enkelt på en kofta och det räckte för att få upp värmen i kroppen.

Inte så mkt planer annars för dagen, vet inte ens vad jag ska hitta på att göra middag av. Igår gjorde jag min patenterade bondomelett som brukar uppskattas av mina barn då de bodde hemma. Den fick jag själv också som barn då och då och har fortsatt att laga det ibland. Jag hade en bit kassler och några grillkorvar som jag skar i småbitar och stekte med purjolök. Den stekta potatisen som också varit given förr i anrättningen bytte jag mot färsk broccoli och det gick hur bra som helst. Två matlådor till frysen blev det också och det är inte omöjligt att jag tar en repris på den maten redan idag.

Ha nu en fortsatt trevlig lill-lördag, kära ordbrukare i Malmslätt, Ödåkra, Mantorp och Åsele.

Vi ses igen! Nån dag... 

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards