Alla inlägg den 17 maj 2023

Av Göran - 17 maj 2023 23:05

Inte varje dag jag skriver två inlägg. Men jag har lugnat mig nu. Och uppenbarligen har Telia slutat att kommentera när de får skit på olika sociala medier. Jag skrev även lite elakt om dem på Facebook. Mest för att se om de skulle kommentera. Men kanske har pengarna för att aktivt följa vad som skrivs om dem tagit slut. Eller så kanske man har insett att det inte hjälper att publicera lögnaktiga kommentarer på bloggar och andra ställen.

Jag vidhåller dock att så fort de öppnat telefonväxeln igen imorgon så ska de få sina fiskar varma från den här gubben!

Nu har jag inget som helst förbarmande efter att ha blivit blålurad TVÅ gånger av deras hantlangare.

Bortsett från det är jag ganska glad ändå. Båda damerna i mitt liv, Thea och Madame Citroen har blivit extra ompysslade idag. Jag ägnade en god stund åt att rycka päls  på Thea men med begränsad framgång. Men med hjälp av den nya trimmern lyckades jag i alla fall ta fram hennes ansikte. Som igår bara var ett enda lurv. Päls överallt så man knappt såg varken ögon eller nåt annat. Nu är det stor skillnad dock även om en hel del återstår att ansa. Men eftersom det tog sån tid insåg jag att processen kanske behöver några dagar innan hon är ordentligt ansad.

Desto enklare var det med min andra dam. Madame Citroen kördes vid 21-tiden till den Shell-mack i stan som har halva priset på automattvätt från kl. 21,00-06,00.

Kom dit strax efter nio på kvällen och körde henne genom tvätthallen. Så nu står även hon på sin P-ruta och skiner som en grå sol. Borta är vägsalt, damm och fågelskit. Liksom grus och annat som fläckade den antracitgrå lacken innan tvätten. Invändigt var hon ju redan rengjord så nu är hon fin både utan och innan.

Följetången mellan mig och Telia fortsätter imorgon och ve den som försöker nåt annat än att fixa så jag inte längre är betalningsskyldig för den orättmätiga faktura som jag fick i förra veckan.

Lär väl återkomma i ärendet imorgon eller nån annan dag. Beror väl kanske på bemötandet de väljer att ge mig.

Men jag är alltså fortfarande på krigsstigen gällande den saken även om jag mår ganska bra för övrigt, just nu!

Nu vill jag bara att mina kära ordbrukare får en skön natt tillsammans eller var för sig, välj själva i Sunnersta, Viggbyholm, Ekshärad och Åmotfors.

Vi ses igen. "Om Gud vill och pjäxer´n håll´!"

Av Göran - 17 maj 2023 16:12

Det håller visst på att bli en följetång, det här med min irriation eller kanske snarare ilska mot min leverantör av TV, bredband och telefoni. Först väntan i evighetslång telefonkö för att felanmäla. Sedan blev jag bortkopplad (Okej, DET kanske de inte rådde för) och ny väntan i 45 minuter för att felanmäla igen. Sen lyckades de inte fixa det digitalt utan skickade huit en tekniker som återställde digitalboxen. På ett sätt som jag inte hade kunnat göra själv!
Sedan faktura från företaget som avlönar teknikern. TROTS att jag av Telia blev lovad att det inte skulle kosta något såvida inte felet berodde på oaktsamhet från min sida. Och det gjorde det INTE!

Jag bestred fakturan hos Tech-Buddy. Som hänvisade mig tiilbaka till Telia...

Dit ringde jag sedan i fredags för att beställa en ny fjärrkontroll när den gamla pajade. Damen jag fick tala med var väldigt trevlig och tänkte avsluta samtalet med att fråga om det fanns nåt mer hon kunde hjälpa mig med.

Genast berättade jag om fakturan och vad jag blivit lovad. Hon försökte först med att säga att i deras avtal med Tech-Buddy skulle kunden ALLTID betala för hembesök. Då ilsknade jag till lite och berättade vad Telias support hade sagt till mig. Då fattade hon tydligen att jag visste vad jag pratade om och bytte helt approach mot mig.

Nu höll hon med mig men sa att TechBuddy hade stängt för dagen men att hon skulle återkomma till mig på måndag (den 15/5, alltså i förrgår)

Tror ni att hon återkom?

Nej, just det! Och det var inte första gången jag fått såna löften. Jag väntade hela måndagen men innte ett ljud eller mail eller ens sms om saken.

Så igår morse ringde jag IGEN! Och förklarade mitt ärende för en manig kollega till damen som aldrig återkom. Han sade då att han försökte kontakta TechBuddy och lösa problemet. Men... TechBuddy hade utbildning på förmiddagen och stängde sen efter klockan tolv. Sen försäkrade han mig att han skulle ta tag i saken genast på morgonen idag och sedan meddela mig per maail eller sms.

Tror ni han återkom???

Nej, just det!!! Han har inte hört av sig och nu är klockan en bit över fyra så han har säkert gått för dagen.

Stackars den människa som råkar sitta i andra änden av linjen då jag ringer dem igen imorgon bitti. Då kommer jag inte att vara trevlig kan jag säga.

Nog är det väl självaste... (Ja, ni vet vem jag menar!) att vårt största telebolag ska vara så jävla arroganta mot sina kunder. I hela mitt vuxna liv har jag varit kund hos dem. Och de senaste 10-12 åren dessutom en jävligt bra kunde som inbringat tusenlappar åt dem varje månad. Det belönar man alltså på detta otroligt oproffsiga sätt.

Och så länge jag bor där jag bor har jag heller ionget val eftersom hyrevärdens avtal med dem ger dem totalt monpol i deras fastigheter. Mobilabbonnemanget är det enda jag kan flytta. Men inte förrän i februari år 2025.

Vad gäller bredband och TV kan jag säga att om jag flyttar nånstans där man fritt kaan välja leveratör kommer jag aabsolut INTE att välja Telia. Nu har de gjort bort sig en gång för mycket! Nu har de "skitit i det blå skåpet" vad det mig beträffar.

Ynkligt, Telia! YNKLIGT!!!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards