Alla inlägg den 3 februari 2024

Av Göran - Lördag 3 feb 13:48

Lördag råder över Sveriges midja och resten av världen. Men, som jag skrev lite om igår, så spelar det ju sällan någon roll för mig vilken veckodag det är. Dagarna ser rätt lika ut.

Vintern visar upp sig från sin kanske bästa sida idag, i mitt tycker. Strålande solsken och bara nån enstaka minusgrad. Inget slask, alltså, men ganska halkigt på vissa ställen efter tövädersdagarna i början av veckan.

Februari är inne på sin tredje dag och nu ser man verkkigen att ljuset är på väg tillbaka. Dagarna bli lite ljusare för varje dag som går och våren kryper närmare även om det ännu är långt kvar dit.

Ska nog sparka igång bilen sen och åka till Willys. Theas torrfoder är på upphällningen, äggen nästan slut samt att flaskan med Yes diskmedel är lika "nästan-tom" som i TV-reklamen ("Klart grabben ska diska! Yes är drygt").

En av få reklamsanningar som jag faktiskt håller med om. Jag kan köpa diskmedel för under en tjuga per flaska men då räcker det bara några veckor medan en flaska Yes klarar sig i nästan ett år hos mig.

Då blir det ju ganska lätt att räkna ut att Yes också är billigast i längden!

Annars är TV-reklam inget jag är så förtjust i. Vill minnas att det kändes lite nytt och spännande på 90-talet då TV4 först blev marksänt. Då ver det lite som att gå på bio när reklamen rullade. Fast utan biogodis eller popcorn...

Sen hoppas jag förstås på sjunde raka segern för mitt kära Timrå IK idag också.


Lätt blir det ju inte eftersom man möter serieledande Växjö på bortaplan. Men hoppet är ju det sista som överger en sann supporter.

Tyvärr får jag inte se matchen på TV eftersom Sportkanalen fortsätter att ha Timrå på avbytarbänken. Rent statistiskt sett visar man Timrå var tionde spelomgång. De har sänt fyra matcher av fyrtio hittills så med tanke på att serien slutar efter 52 omgångar så lär de väl, i bästa fall, visa en match till innan slutspelet...

Men det tjänar ju inget till att gnälla, inte bryr de sig om det!

Därför slutar jag gnälla för idag och hissar upp mungiporna innan jag ger Thea en rejäl genomborstning av pälsen och sen en promenad innan jag packar in henne och mig i bilen och åker och handlar.

Så trevlig lördag på er, kära ordbrukare, i slott och koja runt om i världen! 

Vi ses!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards